Ξαναμάλωσε ο “μπουμπούκος” Άδωνις

adonis_stratoulis_420_420Άγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Στρατούλη με αφορμή την υπόθεση Μπαλτάκου και τη δήλωση του Στάθη Παναγούλη πως μιλάει με όλους τους βουλευτές, εκτός του Μάκη Βορίδη.

Οι δυο άνδρες διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην εκπομπή “MEGA Σαββατοκύριακο”, όπου ο Άδωνις Γεωργιάδης ρώτησε τον Δ. Στρατούλη για τα όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ περί νέων βίντεο που μόλις δημοσιοποιηθούν θα προκαλέσουν σάλο.

“Αυτό που μου έκανε εντύπωση στα λεγόμενα του κ. Παναγούλη, είναι ότι λέει ότι γνωρίζει ότι η Χρυσή Αυγή έχει και άλλα βίντεο τα οποία μόλις δοθούν στη δημοσιότητα θα γίνει μεγάλος χαμός. Και θα ήθελα να ρωτήσω τον κ. Στρατούλη, από που πιστεύει ότι ο κ. Παναγούλης γνωρίζει ότι η Χρυσή Αυγή έχει και άλλα βίντεο τα οποία μάλιστα έχει δει;” είπε ο υπουργός Υγείας.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Στρατούλη: “Η Ελλάδα έχει εξευτελιστεί γιατί αποδείχθηκε διεθνώς ότι το δεξί χέρι του πρωθυπουργού είχε επαφές με τη Χρυσή Αυγή. Και εσείς μου λέτε τώρα «Παναγούλης και ξε-Παναγούλης». Ξεφτίλα έχει γίνει”.

 

 

Πηγή: gr.news.yahoo.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.