Βολές Τζιτζικώστα κατά του Γιάννη Ιωαννίδη

1368608Βολές εναντίον του βουλευτή της ΝΔ και υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννη Ιωαννίδη, εκτόξευσε ο περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος, Απόστολος Τζιτζικώστας, για το γεγονός ότι ξεκίνησε από την Πρώτη Σερρών την προεκλογική του εκστρατεία.

Κατά την περιοδεία του σήμερα στις Σέρρες και σε ερώτηση δημοσιογράφου γιατί δεν ξεκίνησε και αυτός την προεκλογική εκστρατεία του από τον τόπο καταγωγής τού ιδρυτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Καραμανλή, όπως έπραξε ο κ. Ιωαννίδης, πριν από περίπου έναν μήνα, απάντησε:

«Όποιος τιμάει πραγματικά την πορεία, την ιστορία και την προσωπικότητα του Εθνάρχη, δεν επισκέπτεται τον τόπο καταγωγής του όταν έχει ανάγκη από ψήφους. Προσωπικά δεν ξεκίνησα από εκεί την προεκλογική μου εκστρατεία, γιατί πάρα πολύ απλά ξεκίνησα από εκεί την πορεία μου στην πολιτική, ενώ και η πρώτη επίσκεψη που έκανα μετά την εκλογή μου ως περιφερειάρχης ήταν στην Πρώτη Σερρών. Σήμερα νομίζω ότι τέτοιου είδους επισκέψεις γίνονται για άλλους σκοπούς και όχι πάντως για να τιμήσουν τη μνήμη αυτού του ανθρώπου που άφησε βαθύ το αποτύπωμά του στη νεότερη ιστορία της χώρας μας».

Χθες, στις Σέρρες περιόδευσε και ο κ. Ιωαννίδης, ο οποίος υπογράμμισε τη μεγάλη σημασία που έχει η περιοχή για την Κεντροδεξιά, λόγω του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Σήμερα, ο κ. Ιωαννίδης είχε συνάντηση στη Θεσσαλονίκη με τον γενικό γραμματέα Συντονισμού του κυβερνητικού έργου Δημήτρη Βαρτζόπουλο και τον αντιπρόεδρο του Πράσινου Ταμείου Αλέκο Κόκκαλη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.