“Βασανιστής ο υπαρχιφύλακας που δολοφονήθηκε – Ο Καρέλι ξυλοκοπήθηκε άγρια και στις φυλακές Νιγρίτας”!

αρχείο λήψηςΞεσηκωμός στις φυλακές Νιγρίτας με τους κρατούμενους να ανεβάζουν στο ίντερνετεπιστολή τους – Στο γράμμα τους περιγράφουν από την δική τους οπτική γωνία τα τελευταία γεγονότα που συγκλόνισαν…

Μετά το επεισόδιο στις φυλακές Μαλανδρίνου με το θάνατο του βασανιστή υπαρχιφύλακα Γιώργου Τσιρώνη, ο Ιλία Καρέλι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για να του απαγγελθούν κατηγορίες. Μετά το πέρας της ανάκρισης στις 27 Μαρτίου μεταφέρθηκε άμεσα στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών.

Το γράμμα ανέβηκε πρόσφατα στο διαδίκτυο και το υπογράφουν οι κρατούμενοι από τις πτέρυγες Β1, Β2, Γ1 και Γ2 των φυλακών Νιγρίτας. Στο γράμμα αυτό, αναφέρεται ξεκάθαρα από τους συντάκτες του, ότι ο Γιώργος Τσιρώνης ο οποίος δολοφονήθηκε προ ημερών από τον ισοβίτη Ιλία Καρέλι ήταν «βασανιστής», ενώ υπογραμμίζεται ότι η δολοφονία του συγκρατούμενου τους, έγινε με “επαγγελματική ακρίβεια”. 

Αυτό που ζητούν οι κρατούμενοι με την εν λόγω επιστολή τους, είναι να διεξαχθούν όλες οι απαραίτητες έρευνες που ορίζει ο νόμος και να δικαστούν οι δολοφόνοι του Ιλία Καρέλι

“Δώστε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του Ιλία Καρέλι.  Ο συγκρατούμενος μας έτοιμος να δεχθεί τις συνέπειες του νόμου και να του επιβληθεί ποινή για το αδίκημα το οποίο έκανε δικάστηκε ήδη σε θάνατο χωρίς να πάει δικαστήριο και είναι ήδη νεκρός. Η δολοφονία έγινε άμεσα και με επαγγελματική ακρίβεια. Ο Ιλία Καρέλι χώρια τους μώλωπες είχε και τρύπες στο σώμα του, μια στο χέρι και μια στη περιοχή του στέρνου, οι οποίες φέρεται να έγιναν με αιχμηρό αντικείμενο πράγμα το οποίο δεν έχει δημοσιευθεί.

Εμείς θέλουμε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες και να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου του όπως έγινε και με τον υπαρχιφύλακα. Επίσης ζητάμε να δωθούν στη δημοσιότητα όλες οι φωτογραφίες από τη στιγμή που εισήλθε στη φυλακή Νιγρίτας.

Ο Καρέλι ξυλοκοπήθηκε άγρια και στις φυλακές Νιγρίτας. Να βρεθούν οι υπεύθυνοι του ξυλοδαρμού και να καταδικαστούν οι δολοφόνοι του όπως θα καταδικαζόταν κι εκείνος. Από νέα στοιχεία που κυκλοφορήσανε από έναν εξωτερικό φρουρό και διάφορους εργαζόμενους κρατούμενους, στο χώρο εισερχομένων υπάρχουν ακόμα και τώρα κηλίδες αίματος και φαίνεται πλέον καθαρά ότι ο Ιλία Καρέλι ξυλοκοπήθηκε ΚΑΙ στις φυλακές Νιγρίτας.

 Το μόνο που ζητάμε είναι η δικαιοσύνη και όχι φασιστικές ενέργειες σε στύλ βεντέτας. Είμαστε εδώ και θα σταθούμε αντιμέτωποι σε ότι θέλει να σταματήσει να ακούγεται η φωνή μας. Ας ενωθούμε λοιπόν όλοι πέρα από κάθε εθνικότητα και να αντισταθούμε στη χούντα που επικρατεί εδώ και καιρό. Οι κρατούμενοι από τις πτέρυγες Β1, Β2, Γ1, Γ2 των φυλακών Νιγρίτας”.

 

 

Πηγή: newsit.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.