Το ΤΕΕ/ΤΚΜ, προχωρά στην διοργάνωση ενημερωτικού σεμιναρίου στις Σέρρες

tee-tkmΤο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας/ Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας έχοντας ως στόχο τη συνέχιση του προγράμματος επιμόρφωσης των μηχανικών (ελεύθερων επαγγελματιών και υπαλλήλων στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα) και σε συνεργασία με την Ν.Ε. Σερρών ΤΕΕ/ΤΚΜ, προχωρά στην διοργάνωση ενημερωτικού σεμιναρίου στις Σέρρες, με θέμα:

«Νέος Οικοδομικός Κανονισμός ν.4067/2012 και Αντιμετώπιση της Αυθαίρετης Δόμησης ν. 4178/2013»

Το σεμινάριο διαρκείας 4 ωρών απευθύνεται κυρίως σε συναδέλφους μηχανικούς και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου από τις 11.00πμ έως τις 3.00μμ, στην αίθουσα ‘’ Γεώργιος Χρηστίδης’’ του 3ου ορόφου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Σερρών (Π. Κωστοπούλου 2).

Η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει με βάση τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης συμμετοχής τους.

Οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν, καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Σερρών (Κ.Καβάφη 1 Σέρρες, πληροφορίες κα Τσαρτσίδου Ανατολή τηλ/fax 23210 51122) αίτηση δήλωσης συμμετοχής.

Η αίτηση συμμετοχής είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του ΤΕΕ/ΤΚΜ www.tkm.tee.gr και στο γραφείο της Νομαρχιακής Επιτροπής ( Δ/ΝΣΗ : ΚΑΒΑΦΗ 1, πίσω από τη Νομαρχία Σερρών – 621 22, Tηλέφωνο και Fax : 23210-51122, email: neserres@tee.gr ).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.