Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε τελικά ο 31χρονος κατηγορούμενος για εννέα απόπειρες βιασμών

13169177_gavel1.limghandlerΠροσωρινά κρατούμενος κρίθηκε τελικά ο 31χρονος άνδρας που συνελήφθη κατηγορούμενος ότι αποπειράθηκε να βιάσει νεαρές γυναίκες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. 

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, που κλήθηκε να αποφασίσει για την προφυλάκιση ή μη του κατηγορουμένου, ήρε τη διαφωνία που προέκυψε μεταξύ της ανακρίτριας και του εισαγγελέα, υπέρ της πρώτης. 

Η 5η τακτική ανακρίτρια, μετά την απολογία του νεαρού άνδρα, είχε προτείνει την προφυλάκισή του, σε αντίθεση με τον εισαγγελέα γνωμοδοτήσεων ο οποίος εισηγήθηκε να αφεθεί ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 15.000 ευρώ και τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του, τρεις φορές τον μήνα, σε τμήμα Ασφαλείας της περιοχής όπου διαμένει. Μετά από αυτήν την εξέλιξη, η υπόθεση παραπέμφθηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης που έλαβε την τελική απόφαση. 

Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος φέρεται ότι ομολόγησε τρεις από τις εννέα επιθέσεις για τις οποίες κατηγορείται. Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να βιάσει τις γυναίκες αλλά να τις θωπεύσει. Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, οι πράξεις που του καταλογίζονται σημειώθηκαν από τον περασμένο Νοέμβριο στις εισόδους οικοδομών. Ο 31 ετών άνδρας, που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, κατηγορείται ότι επέλεγε τα νεαρά του θύματα, ηλικίας 19 έως 23 ετών, την ώρα που επέστρεφαν στα σπίτια τους. Οι άμεσες αντιδράσεις όμως των γυναικών τον έτρεπαν σε φυγή. 

Νωρίτερα το πρωί της Πέμπτης, ανακρίτρια και εισαγγελέας είχαν διαφωνήσει για την προφυλάκιση ή μη του 31χρονου. 

Βάσει της δικογραφίας, οι πράξεις που του καταλογίζονται, ξεκίνησαν τον περασμένο Νοέμβριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο συλληφθείς, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, επέλεγε τα νεαρά του θύματα, ηλικίας 19 έως 23 ετών, την ώρα που επέστρεφαν στα σπίτια τους. Όμως, οι άμεσες αντιδράσεις των γυναικών, που φώναζαν καλώντας βοήθεια, τον έτρεπαν σε φυγή.

 
 
 
 
Πηγή: tanea.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.