Προβολή της εκπομπής «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ»..

Δ.Κ.Β.Σ.: ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΕΡΡΩΝ

H Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών συνεχίζει την προβολή των εκπομπών της ΕΡΤ «Παρασκήνιο» με το επεισόδιο με τίτλο «Οι παράξενες ιστορίες της Ζυράννας Ζατέλη».

 

Πρόκειται για μια σπάνια συνάντηση με την συγγραφέα των βιβλίων «Περσινή αρραβωνιαστικιά», «Στην ερημιά με χάρι», «Και με το φως του λύκου επανέρχονται», «Με το παράξενο όνομα Ραμάνθις Ερέβους», «Το πάθος χιλιάδες φορές» η οποία για πρώτη φορά αποφασίζει να ανοίξει την πόρτα της στην αδιακρισία της τηλεόρασης.

Απρόβλεπτη, μοναχική, ειλικρινής και ανεπιτήδευτη η Ζυράννα Ζατέλη υποδέχεται την κινηματογραφική ομάδα του «Παρασκηνίου» σε ένα χώρο που μοιάζει περισσότερο με σκηνικό βγαλμένο από τα βιβλία της και μοιράζεται μαζί τους αποσπάσματα της ζωής της. Την ακολουθούν σε ένα ταξίδι στη γενέτειρά της τον Σοχό Θεσσαλονίκης και σε μερικούς από τους περιπάτους που συνηθίζει να κάνει πεζή στο κέντρο της Αθήνας.

 

Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι της Κατερίνας Ευαγγελάκου.

Συνδιοργανωτές ο Σύλλογος Φίλων της Βιβλιοθήκης

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στις 7.00 μ.μ στο αμφιθέατρο «Γεώργιος Καφταντζής» της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών.

 

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.