Πρόγραμμα εκδηλώσεων πανηγυριού Ζωοδόχου Πηγής Τερπνής

Το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τις πανηγυρικές εκδηλώσεις Ζωοδόχου Πηγής που θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα: (Συμπεριλαμβάνεται και το εκκλησιαστικό πανηγυρικό πρόγραμμα)

ΠΕΜΠΤΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Οργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Τερπνής

τόπος εκδήλωσης: πρώην Λύκειο Τερπνής (παλαίστρα)

7:00 μ.μ Πανηγυρικός Εσπερινός στο παρεκκλήσι Ζωοδόχου Πηγής Τερπνής.

8:00 μ.μ Παρουσίαση του βιβλίου ΤΕΡΠΝΗ-ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ που έγραψε ο εκπαιδευτικός κ. Γιάννης Τουλάκης και την έκδοση έκανε ο Πολιτιστικός Σύλ. Τερπνής.
Για το βιβλίο και το cd που το συνοδεύει, θα μιλήσει ο εκπαιδευτικός και σχολικός σύμβουλος της 16ης Περιφέρειας κ. Βαγενάς Αναστάσιος και για το συγγραφέα η εκπαιδευτικός κ. Χαχόλα Στέλλα. Θα γίνει προβολή παλιών αρχειακών φωτογραφιών που πρόσφεραν Τερπνιώτες και θα ακουστούν σκοποί με νταούλια και ζουρνάδες από το cd που εμπεριέχεται στο βιβλίο παρουσίασης. Θα ακολουθήσει η εμφάνιση της χορωδίας του συλλόγου που θα ερμηνεύσει παραδοσιακά τραγούδια και θα χορέψουν τα τμήματα του Πολιτιστικού συλ. Τερπνής και του Εκπολιτιστικού Εξωραϊστικού  Συλ. Κ. Καμήλας.

Τέλος το λαϊκοπαραδοσιακό πρόγραμμα θα αναλάβουν οι Τερπνιώτες μουσικοί Παναγιώτης Ζαρίμπας και Τάσος Φουρλάκης με ομάδα καταξιωμένων μουσικών.

Στο εσωτερικό του κτηρίου θα υπάρχει έκθεση Ζωγραφικής με έργα της εκπαιδευτικού και ζωγράφου κ. Χαχόλα Στεργιανής που αξίζει να επισκεφτείτε και να θαυμάσετε.

Στο χώρο της παλαίστρας θα λειτουργεί ψητοπωλείο και αναψυκτήριο από  τον Πολιτιστικό  Σύλλογο.

 

 ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Οργάνωση: Ιππικός Σύλλογος Νιγρίτας

(τόπος ιπποδρομιών: Κοσίγιελο)

5:00 μ.μ Ιπποδρομίες 1000 μ  – Ιπποδρομίες 1400 μ  – Ιπποδρομίες 1800 μ

Θα ακολουθήσουν απονομές.

 

 

Πηγή: psterpnis.blogspot.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.