Π.Κοτρώνης: «Με χρήματα των Σερραίων κάνουν έργα στις γειτονιές τους»

Διάβαση-Πεζων_Κοτρώνης_2014-β-wΟ Επικεφαλής της «διάβασης πεζών» και υποψήφιος δήμαρχος Σερρών Παναγιώτης Κοτρώνης σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Δευτέρα 14/4 και ώρα 10 πμ στην πλατεία του Άνω Μητρουσίου δίπλα στο Υδραγωγείο σχετικά με θέματα που αφορούν τη ΔΕΥΑΣ και την ακαταλληλότητα του νερού στο Μητρούσι, επιτέθηκε στη νυν Δημοτική αρχή τονίζοντας πως:

«Για ακόμη μία φορά ο Πέτρος Αγγελίδης κατασπαταλά τα χρήματα των Σερραίων σαν να είναι δικά του λεφτά. Υπάρχουν δημότες που πίνουν ακατάλληλο νερό όπως οι κάτοικοι του Μητρουσίου. Το νερό είναι ακατάλληλο και όμως το πληρώνουμε όλοι μας χρυσό».

Διερωτήθηκε «Ξέρετε που ξοδεύει τα χρήματα ο Πέτρος Αγγελίδης;»

Και κατήγγειλε πως ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ και ο Δημαρχος «φροντίζουν» τις γειτονιές οπου κατοικούν λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ας πάνε οι πολίτες έξω από το εξοχικό σπίτι του Προέδρου της ΔΕΥΑΣ Θεόδωρου Αραμπατζή στα Μελενικιώτικα και του ίδιου του Πέτρου Αγγελίδη να δουν αν μοιάζουν οι δρόμοι και τα φρεάτια με των υπολοίπων Σερραίων. Με τα χρήματα όλων μας έκαναν έργα στις γειτονιές τους».

Ενώ ο επικεφαλής της κίνησης επισήμανε ότι έχουν τρεις ενναλλακτικές λύσεις για το πρόβλημα υδρευσης του Μητρουσίου λέγοντας:

«Εμείς ως «διάβαση πεζών» μόλις αναλάβουμε τη δημοτική αρχή θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επίλυση του προβλήματος ύδρευσης στο Μητρούσι.
Οι εναλλακτικές λύσεις είναι τρεις:
  • Επειδή δεν υπάρχει πόσιμο νερό επιφανειακά, αλλά μόνο σε βάθος περίπου 300 – 350 μέτρων  θεωρούμε ότι το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με τη μεταφορά νερού από άλλες περιοχές ( Λευκώνας κλπ ).
  • Να γίνει δεύτερο διυλιστήριο ( μια λύση ακριβή κατά την εκτίμησή μας περίπου 500.000 ευρώ ) ή να γίνει μία δεξαμενή για να αποθηκεύεται το νερό που διυλίζεται έτσι κι αλλιώς το βράδυ και δεν καταναλώνεται ( αυτό γίνεται με πιο προσιτό προϋπολογισμό )
  • Σταδιακή αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης του Μητρουσίου το οποίο είναι πολύ παλιό, άρα λογικά έχει μεγάλες διαρροές και γι’ αυτό το λόγο εμφανίζονται κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες διακοπές στην υδροδότηση.»
 
 
 
Πηγή: anexartitos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.