Ο Τζίτζι στα βήματα του Πανίκα

tzitzikwstas_psomiadis_aftodioikisi

Ακόμη και στα υψηλά κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας προκλήθηκε αμηχανία όταν κυκλοφόρησε η είδηση ότι η παράταξη της πλειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αρνήθηκαν την πρόταση της Παράταξης «ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» (του Μάρκου Μπόλαρη) που υιοθετήθηκε από όλες τις Παρατάξεις της αντιπολίτευσης για τη συζήτηση των εξελίξεων γύρω από τη Χρυσή Αυγή, ώστε να εκδοθεί καταδικαστικό ψήφισμα. Ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας απουσίασε εκτάκτως, ενώ μέχρι πριν λίγο από την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου παρευρίσκονταν στην συνεδρίαση της ομάδας του.
Οπως κατήγγειλε ο Μ. Μπόλαρης, με προσχηματικό τρόπο μετέθεσε τη συζήτηση στο απώτερο μέλλον, «ίσως γιατί δεν θέλει να ταράξει εσωτερικές – ενδοπαραταξιακές ισορροπίες αλλά και να κλείσει διαύλους επικοινωνίας με τον ακροδεξιό χώρο. Η αλήθεια και η αγωνία για την Δημοκρατία υπέκυψαν σε επικίνδυνες σκοπιμότητες«.

Γεγονός είναι ότι σε μια συγκυρία επίδειξης αποφασιστικότητας του πρωθυπουργού να πάει μέχρι τέλους τη σύγκρουση με τη Χρυσή Αυγή ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ο καλούμενος και Τζίτζι, που εκφράζει μάλιστα τη νέα γενιά στελεχών της ΝΔ, δείχνει να λιγουρεύεται το χώρο δεξιά της δεξιάς, όπως ο προκάτοχός του Παναγιώτης Ψωμιάδης που, μεταξύ άλλων, έχει δηλώσει ότι η χούντα ήταν επανάσταση και οι Χρυσαυγίτες αδέλφια των Νεοδημοκρατών.

Υπό αυτή την έννοια, το κράτος έχει οπωσδήποτε συνέχεια…

Πηγή : aftodioikisi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.