Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης , παρουσίασε τους 145 Υποψηφίους του Συνδιασμου του

timthumb

Ο Δήμαρχος Σερρών και επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων Πέτρος Αγγελίδης, την Κυριακή 16 Μάρτη 2014 το πρωί, σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, παρουσίασε το πρόγραμμα της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων και ανακοίνωσε 145 υποψηφίους συμβούλους, που απαρτίζει το συνδυασμό του,

241

Ο Ηλίας Γκότσης με την Δημοτική Πρωτοβουλία του κ,Αγγελίδη

 

Με τη φράση Κρατήσαμε το λόγο μας,Υλοποιήσαμε τις δεσμεύσεις μας ,πάμε μπροστά ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης επιτέθηκε έμεσα στις αντίπαλες Δημοτικές παρατάξεις τονίζοντας ό,τι:«Απέναντι στον εύκολο δρόμο του φθηνού λαϊκισμού, της τακτικής του ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ , όχι στη λύση των στρατοπέδων, όχι στην αξιοποίηση του παλιού ορφανοτροφείου θηλέων, όχι στη δημοτική αγορά, όχι στο εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων κ.λ.π., απαντήσαμε με δουλειά και έργο».

Ο κ. Αγγελίδης ξεκινώντας την ομιλία του αναφέρθηκε στο έργο της δημοτικής αρχής λέγοντας:

« – Νοικοκυρέψαμε τα οικονομικά του Δήμου, μειώνοντας τα χρέη του Δήμου προς την αγορά πάνω από 50% και απαλλάσσοντας το Δήμο από ενοίκια ύψους 100.000 ευρώ το χρόνο.

231

Ο κ. Γαλανης Αντιδήμαρχος Οικονομικών με τον κ.Αγγελίδη .

 

– Αξιοποιήσαμε και νοικοκυρέψαμε ακίνητα του Δήμου που κατέρρεαν (ιστορικό κτίριο Ορφέα, παλιό ορφανοτροφείο θηλέων, νεοκλασική οικία Μάλιου, Ξενώνες Χρυσοπηγής, τουριστικό περίπτερο Ακρόπολης Σερρών, δημοτικά αναψυκτήρια κ.λ.π.)

– Ο Δήμος Σερρών εντάχθηκε στη δημοτική περίοδο 2011-2014 σε προγράμματα ύψους 40.000.000 ευρώ.

– Δώσαμε λύση σε καίρια θέματα που ταλάνιζαν το Δήμο Σερρών: στρατόπεδα, δημοτική αγορά, πεζοδρόμηση Μεραρχίας, αξιοποίηση κτιρίου πρώην ορφανοτροφείου θηλέων, δημιουργία του μεγαλύτερου ανοιχτού χώρου (20 στρέμματα) στο κέντρο της πόλης μετά την πεζοδρόμηση της οδού Δορυλαίου στο κεντρικό πάρκο.

Υπογράμμισε επίσης πως παρά το γεγονός ότι οι πόροι που διαθέτει το κράτος μειώθηκαν κατά 65%, η δημοτική αρχή κατάφερε να υλοποιήσει τις περισσότερες από τις δεκαέξι προτεραιότητες που είχε καταθέσει προεκλογικά στους Σερραίους δημότες και να κάνει ο Δήμος βήματα μπροστά. «Mέσα σε τρία χρόνια καταφέραμε περισσότερα , με λιγότερα», είπε με έμφαση ο κ. Αγγελίδης.

Συνεχίζοντας κατέθεσε τις προτεραιότητες της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων για τη δημοτική περίοδο 2014-2019, οι οποίες είναι οι εξής:

– Υλοποίηση έργων 26εκ.€, που εντάχθηκαν σε προγράμματα κατά τη διάρκεια της δημοτικής περιόδου 2011-2014.

– Διεκδίκηση χρηματοδοτήσεων μέσω προγραμμάτων για προτάσεις ύψους 12.800.000€, που έχουν ήδη κατατεθεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

– Ο Δήμος Σερρών, για την αντιμετώπιση της ζημιάς που προκλήθηκε στην πίστα του αυτοκινητοδρομίου, λόγω τεχνικού λάθους που παρουσιάστηκε κατά την υλοποίηση του έργου αναβάθμισης της πίστας του αυτοκινητοδρομίου, έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την επίλυση του προβλήματος αυτού. Να σημειωθεί ότι την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014, δόθηκε ειδική διαταγή από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου στον εργολάβο, σύμφωνα με την οποία καλείται να αποκαταστήσει όλη την πίστα, μέσα σε 30 ημέρες και συγκεκριμένα από 17 Μαρτίου 2014 έως και 17 Απριλίου 2014.

Μετά την αποκατάσταση της πίστας του αυτοκινητοδρομίου, συνεχίζεται η προσπάθεια για την αναπτυξιακή πορεία του αυτοκινητοδρομίου, διεκδικώντας την εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων μέσω Εθνικών και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων για την υλοποίηση και άλλων έργων.

251

ο Μητροπολίτης κ. Θεολογος στα εγκαίνια του κτιρίου της ΔΕΥΑΣ μετον κ.Αραμπατζη

 

– Μετά την ολοκλήρωση των μελετών για αποχετευτικά δίκτυα στις τοπικές κοινότητες και οικισμούς, αποτελεί προτεραιότητα η διεκδίκηση της χρηματοδότησης των μελετών αυτών και η υλοποίηση τους μέσω προγραμμάτων. Επίσης η ΔΕΥΑΣ έχει έτοιμες μελέτες συνολικού ύψους πάνω από 60.000.000 ευρώ για έργα ύδρευσης και αποχέτευσης σε όλο το Δήμο Σερρών, για να τις καταθέσει προς ένταξη σε προγράμματα, όταν αυτά ανοίξουν.

– Εκμετάλλευση προγραμμάτων και χρηματοδοτήσεων, με στόχο την τόνωση της τοπικής αγοράς, της αγροτικής οικονομίας και του τουρισμού, Δημιουργία δημοπρατηρίου αγροτικών προϊόντων.

Επέκταση του κοινωνικού ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος που στοχεύει στη στήριξη ευπαθών ομάδων (ασθενείς, ηλικιωμένοι, μοναχικά άτομα, ΑΜΕΑ), σε περισσότερους πολίτες.

Επέκταση του κοινωνικού προγράμματος καταπολέμησης της φτώχειας (κοινωνική κουζίνα, κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό φαρμακείο, δημοτικός λαχανόκηπος) σε περισσότερους οικονομικά αδύναμους πολίτες, μέσα από νέο πρόγραμμα, πέραν αυτού που υλοποιείται, ύψους 816.000€.

– Μετά τη μείωση των χρεών του Δήμου προς την αγορά πάνω από 50%, ο επόμενος στόχος είναι ο μηδενισμός του χρέους και η δυνατότητα του Δήμου να αποπληρώνει τα χρέη του προς την αγορά μέσα σε έξι μήνες περίπου.

– Έργα αναπλάσεων , πλατειών, διαμορφώσεις κοινόχρηστων χώρων κ.λ.π. μέσω εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων, στις κοινότητες, γειτονιές, οικισμούς.

– Για την αποτελεσματικότερη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου και την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη,εφαρμογή ηλεκτρονικής διακυβέρνησης του Δήμου Σερρών και ψηφιακές συγκλίσεις μέσω προγραμμάτων του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020 και ενίσχυση λειτουργίας του γραφείου καθημερινότητας του πολίτη, για την καλύτερη αντιμετώπιση των μικρών και καθημερινών προβλημάτων.

– Συνέχιση και ενίσχυση πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων που επιτελούνται σε όλο το Δήμο και καθιέρωση νέων θεσμών, μέσω προγραμμάτων.

– Μετά την προμήθεια δυο απορριμματοφόρων, 400 κάδων ανακύκλωσης, 150 κάδων κομποστοποίησης και 150 κάδων σύμμεικτων απορριμμάτων, θα δοθεί ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα στο πρόγραμμα της ανακύκλωσης και της διαχείρισης των απορριμμάτων, με την προμήθεια ,μέσω προγραμμάτων και άλλων κάδων ανακύκλωσης, κομποστοποίησης, σύμμεικτων απορριμμάτων, απορριμματοφόρων, πλυντηρίων κάδων κ.λ.π.

2111

Από την παρουσίαση του Συνδυασμού του κ.Αγγελιδη

– Συνολική και επικαιροποιημένη μελέτη στην οποία θα κωδικοποιηθούν οι κανονιστικές αποφάσεις κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, πεζοδρομήσεις, μονοδρομήσεις κ.λ.π. για την καλύτερη κυκλοφορία των οχημάτων στην πόλη.

– Υλοποίηση έργων συντήρησης-βελτίωσης οδικού δικτύου και αγροτικών δρόμων.

– Μετά τη δημιουργία του μεγαλύτερου ανοιχτού χώρου(20 στρέμματα) στο κεντρικό πάρκο, ο επόμενος στόχος είναι η αξιοποίηση του κεντρικού πάρκου με εκπόνηση μελέτης για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης.

– Μετά την κατεδάφιση της δημοτικής αγοράς και τη δημιουργία πλατείας και χώρου πρασίνου, ο επόμενος στόχος είναι η αισθητική αναβάθμιση της πλατείας της δημοτικής αγοράς με παρεμβάσεις στις όψεις των πολυκατοικιών αλλά και γενικότερα στον όλο χώρο.

– Μετά την επιτυχία της παραχώρησης 300 στρεμμάτων των στρατοπέδων από το Υπ. Εθνικής Άμυνας στο Δήμο Σερρών, ο επόμενος στόχος είναι η αξιοποίηση των κτιρίων στρατοπέδων μέσω προγραμμάτων με εκπόνηση ολοκληρωμένης μελέτης.

– Εξωραϊσμός των 30 στρεμμάτων δημοτικής έκτασης στον Αγ. Ιωάννη, με ένταξη σε πρόγραμμα της μελέτης που ήδη έχει εκπονηθεί για το σκοπό αυτό.

281

Ολοκληρώνοντας ο κ. Αγγελίδης είπε:

» Συνεχίζουμε το έργο μας με σκληρή δουλειά, επιμονή, συνέπεια και αποτελεσματικότητα, γιατί πιστεύουμε ότι ο Δήμος έχει τις δυνατότητες να γίνει ένας από τους καλύτερους Δήμους όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης.

Συνεχίζουμε, ολοκληρώνουμε, δημιουργούμε!

ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!

ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!

ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ!

Θέλουμε το Δήμο στην πρώτη σειρά ψηλά

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α. ΒΡΟΝΤΟΥ

ΣΑΡΑΤΣΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ

ΤΣΑΠΑΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΤΣΑΛΙΚΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΗΤΡΟΥΣΗ

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΧΡΑΠΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΕΥΚΩΝΑ

ΓΑΤΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΑΤΣΑΡΙΔΟΥ-ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΡΕΙΝΗΣ

ΒΕΡΓΟΥΛΙΔΟΥ-ΤΣΙΑΡΑ ΤΑΤΙΑΝΑ

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΜΑΝΔΕΛΑ ΧΑΡΤΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΕΡΡΩΝ

ΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ – ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 

ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΗ

ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΒΑΔΙΑΚΑΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ

ΓΑΛΑΝΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΓΚΟΤΣΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΓΚΟΦΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΔΡΑΤΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΔΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ

ΔΟΥΛΓΕΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΛΙΤΣΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ-ΣΤΟΪΛΑ ΙΩΑΝΝΑ

ΘΑΛΑΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ

ΚΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΚΥΡΤΑΣΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΑΝΑΚΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΚΑΡΠΟΥΧΤΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ

ΚΑΡΤΑΣΗ ΟΛΓΑ

ΚΟΤΣΙΡΕΑ ΜΑΡΙΑ

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΜΕΓΑΛΟΜΥΣΤΑΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΜΕΛΙΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΠΙΤΖΙΔΟΥ – ΣΑΡΑΚΕΝΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞ.

ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

ΟΜΗΡΙΔΟΥ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΠΑΡΝΑΡΑ-ΤΣΑΛΙΚΟΓΛΟΥ ΑΝΘΟΥΛΑ ΤΟΥ ΒΑΣ.

ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑ

ΡΑΜΠΟΤΑΣ ΕΥΘΥΜΗΣ

ΣΑΡΑΤΣΙΔΟΥ-ΡΑΚΟΓΙΑΜΜΗ ΕΥΠΡΑΞΙΑ (ΕΦΗ)

ΣΑΦΑΡΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΣΟΥΖΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΤΕΡΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΧΑΡΙΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΧΑΣΑΠΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΧΑΤΖΗΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔ.

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ

 

ΜΕΡΕΤΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΕΣΤΗ

ΜΠΑΛΚΟΥΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΥΚΩΝΑ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΚΟΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΙΤΣΑΛΙΔΟΥ ΚΑΤΙΝΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

ΡΙΤΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

ΖΑΦΕΙΡΙΑΔΟΥ-ΜΠΟΥΡΒΑΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΚΑΛΙΟΓΛΟΥ-ΜΑΚΙΟΥ ΔΩΡΑ

ΚΑΣΑΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΚΑΦΤΑΝΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ

ΚΙΤΣΙΝΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ

ΛΑΝΤΖΟΣ ΒΑΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΜΠΟΥΡΑΤΖΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΟΥ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ

ΣΦΕΤΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΣΥΝΑΡΙΔΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ

 

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ

ΓΙΑΒΡΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΜΠΟΓΙΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΦΥΛΑΧΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ

ΜΠΟΖΑΣ ΗΛΙΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α.ΒΡΟΝΤΟΥΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ A.ΒΡΟΝΤΟΥ

ΚΑΡΑΠΟΤΟΣΟΓΛΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΗΤΡΟΥΣΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

ΓΑΒΡΙΗΛ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ ΟΛΓΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΙΑΤΑΤΙΔΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

ΤΣΙΜΕΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΗΤΡΟΥΣΗ

ΓΡΕΨΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

ΜΙΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΠΕΚΤΣΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΩ ΚΑΜΗΛΑΣ

ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΕΥΡΥΠΙΔΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

ΠΟΥΛΙΔΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ

ΦΕΓΓΟΜΥΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΑΜΒΑΚΙΑΣ

ΚΑΒΡΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΚΥΡΤΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΜΕΛΙΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟΚΚΛΗΣΙΑΣ

ΑΛΕΠΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΜΑΡΙΑ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ

ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΜΑΝΔΟΥΛΑΚΗΣ ΧΑΡΗΣ

ΝΙΚΗΤΑΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΤΑΣΑΚΟΥ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΕΥΚΩΝΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝΤΡΑ

ΓΡΑΤΖΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΥΡΒΕΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ

ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΤΣΙΜΑΣ ΜΑΚΗΣ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΧΡΙΣΤΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΠΕΤΣΙΑΝΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ

ΤΣΕΧΕΡΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΡΕΙΝΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΟΡΕΙΝΗΣ

ΚΑΡΑΚΟΥΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΚΑΣΑΠΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΣΟΥΖΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΑΙΩΝΑ

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΙΑΚΩΒΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

ΚΑΝΤΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΠΤΑΜΥΛΩΝ

ΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΖΑΡΑΦΙΔΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ

ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

ΜΟΛΩΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΟΙΝΟΥΣΑΣ

ΓΑΛΑΝΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤ.

ΓΙΑΝΝΑΚΗ-ΓΟΥΝΑΡΙΔΟΥ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ

ΑΛΕΞΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΑΛΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΛΙΟΥΡΟΣ ΕΥΘΥΜΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΛΕΙΩ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΔΕΛΦΙΚΟΥ

ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΤΟΥΤΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΑΣ

ΑΛΕΞΟΥΔΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

 

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ

ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΓΑΝΝΑΚΙΔΟΥ ΕΦΗ ΤΟΥ ΑΝΕΣΤΗ

ΠΑΝΤΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΥΒΟΥΚΛΕΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΙΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΥΜΑΡΙΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΔΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΤΣΙΓΓΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΤΟΥ

ΑΝΕΣΤΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥΔΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑ

 

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΠΟΝΙΑΣ

ΑΡΑΜΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΓΙΑΡΙΝΗ-ΜΠΑΡΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: serresnews.net

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.