Ναί απο Μπόλαρη για την κούρσατης της Κεντρικής Μακεδονίας

Οριστικοποιήθηκε η υποψηφιότητα του Μάρκου Μπόλαρη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και εντός των ημερών ο ανεξάρτητος βουλευτής Σερρών και πρώην υφυπουργός αναμένεται να ανακοινώσει και επισήμως τις προθέσεις του…

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, με την επιστροφή του από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου βρέθηκε για προσωπικούς λόγους και για επαφές με την ομογένεια, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο ξεκαθάρισε σε συνεργάτες του ότι θα συμμετέχει στις εκλογική κούρσα ως ανεξάρτητος υποψήφιος.

Όπως είναι γνωστό, την υποψηφιότητα Μπόλαρη θα στηρίξει η Δημοκρατική Αριστερά, με την οποία ήδη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει προσέγγιση και με τους Οικολόγους Πράσινους, οι οποίοι έχουν επιλέξει τον Μιχάλη Τρεμόπουλο ως υποψήφιο περιφερειάρχη, αλλά έχουν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο ευρύτερων συνεργασιών. Πρόκειται, άλλωστε, για μια προοπτική που φαίνεται ότι ενδιαφέρει και τις δυνάμεις της ΔΗΜΑΡ στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου η παράταξη Οικολογία-Αλληλεγγύη επιδεικνύει ιδιαίτερα σημαντική δραστηριότητα.

Οι πληροφορίες της EgnatiaPost αναφέρουν ότι την ερχόμενη Τρίτη ο Μάρκος Μπόλαρης θα συγκαλέσει τους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης «Μέτωπο Ανάπτυξης», η οποία είχε υποστηριχτεί από το ΠΑΣΟΚ στις προηγούμενες εκλογές, για να τους ανακοινώσει την απόφασή του να διεκδικήσει εκ νέου την ηγεσία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Εκεί αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά τους συμβούλους που θα τον ακολουθήσουν στο νέο εγχείρημα, αν και ήδη στο ΠΑΣΟΚ θεωρείται «κόκκινο πανί» κυρίως λόγω της θετικής ψήφου που έδωσε στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για παραπομπή του Ευάγγελου Βενιζέλου στην υπόθεση των υποβρυχίων. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ, σε συνεργασία με πρόσωπα που μετέχουν στην «Κίνηση των 58» κινούνται ήδη για τη συγκρότηση ψηφοδελτίου της κεντροαριστεράς και βρίσκονται σε αναζήτηση υποψήφιου περιφερειάρχη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Πηγή:  http://egnatiapost.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.