Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Στρυμονικό – Λιθότοπο – Στρυμονοχώρι

egnatia_komvosΑπό την  Τετάρτη 26 Μαρτίου  έως και την Τετάρτη 31 Μαρτίου  τίθενται σε ισχύ τα προσωρινά μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας του πρωτεύοντος επαρχιακού οδικού δικτύου στο τμήμα Στρυμονικό – Λιθότοπος – Στρυμονοχώρι της Π.Ε. Σερρών, με αρχή και πέρας του τα σημεία σύνδεσής του με το πρωτεύον εθνικό δίκτυο Θεσσαλονίκης – Λευκώνα – Προμαχώνα στις θέσεις Α/Κ Στρυμονικού και Ι/Κ Στρυμονοχωρίου.
Η απόφαση λήφθηκε για την αποφυγή της περαιτέρω επιδείνωσης της κατάστασης του οδοστρώματος από την κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων διεθνών μεταφορών, την μείωση της επικινδυνότητας της οδού καθώς και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Τα προσωρινά μέτρα, μετά την τοποθέτηση της απαιτούμενης κατακόρυφης σήμανσης, έχουν ως ακολούθως :
1 . Απαγορεύεται η χρήση του οδικού τμήματος από οχήματα που (ι) έχουν συνολικό βάρος υπερβαίνον τους 26 τόνους, (ιι) το βάρος ανά άξονα υπερβαίνει τους 9,5 τόνους, και (ιιι) μεμονωμένα ή σε συνδυασμό τους έχουν μήκος μεγαλύτερο των 12 μέτρων.
2 . Μεταβάλλεται το όριο ταχύτητας των οχημάτων, κατά μήκος του αναφερόμενου οδικού τμήματος, ώστε να περιορισθεί από τα 90 Km/h στα 70 Km/h, ενώ το αντίστοιχο όριο εντός κατοικημένων περιοχών, στενών γεφυρών και διαδοχικών αντίρροπων καμπυλών μειώνεται στα 30 Km/h.
Η αστυνόμευση των μέτρων θα ασκείται από το αρμόδιο Τμήμα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών.

 

 

 

Πηγή: serreslife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.