Και όμως σε παρακολουθούν όσο είσαι μέσα στο διαδίκτυο

kai-omos-se-parakolouthoun-oso-kai-na-prosexeis-sto-internet-1-315x236Έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι αφού επισκεφτείτε ένα site στη συνέχεια σας πετάγονται διαφημίσεις που προωθούν το συγκεκριμένο site; Ή ότι παραδόξως οι διαφημίσεις και τα sponsored αποτελέσματα αναζήτησης όταν ψάχνετε κάτι online απαντούν στις ανάγκες σας;

Αν νομίζατε ότι αυτό είναι τυχαίο, σκεφτείτε ξανά ή μάλλον διαβάστε το άρθρο. Η Google με βάση το ιστορικό αναζήτησής σας και τις συμπεριφορές περιήγησης διαμορφώνει το ηλεκτρονικό μας προφίλ. Δεν γνωρίζει παραπάνω από όσα εμείς την αφήνουμε να μάθει μέσω των ερωτήσεων που θέτουμε στη μηχανή αναζήτησης, των σελίδων που ανοίγουμε και των cookies που συλλέγουν πληροφορίες για εμάς όταν αναζητάμε κάτι για να βρούμε.

 

Τα βασικά στοιχεία που μπορεί να αντλήσει είναι:Το φύλοΗ ηλικιακή ομάδαΟι γλώσσες τις οποίες μιλάτεΤα βασικά ενδιαφέροντά σας Για να πάρετε μια γεύση για το πόσο φακελωμένο είναι το κάθε άτομο, ανοίξτε το λινκ και δείτε το συμπέρασμα που έχει εξάγει η Google για εσάς.

 

 

Πηγή:  inewsgr.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.