Ενώπιον της δικαιοσύνης στις Σέρρες οι πατατοκλέφτες

Θύμα απάτης είχε πέσει 66χρονος πατατοπαραγωγός από τις Σέρρες, όταν τον περασμένο Φεβρουάριο εμπιστευόμενος 42χρονο, υποτιθέμενο πελάτη από την Αθήνα, του παρέδωσε εμπόρευμα 26 τόνων πατάτας προς 14.400 ευρώ, χρήματα όμως που ουδέποτε έλαβε.

Ο φερόμενος ως δράστης, ισχυριζόμενος ότι ενεργεί για λογαριασμό μίας 45χρονης -φίλης του 66χρονου πατατοπαραγωγού- του παράγγειλε το εμπόρευμα και υποσχέθηκε ότι με την παραλαβή θα πλήρωνε σε μετρητά το αντίτιμο της ποσότητας και τα έξοδα μεταφοράς.

Ο παραγωγός λοιπόν, μετέφερε τις πατάτες σε υπαίθριο χώρο σε περιοχή της Αθήνας, οι οποίες μεταφορτώθηκαν σε τρία φορτηγά, χωρίς ωστόσο να πάρει τα χρήματα.

Ο 66χρονος κατήγγειλε το γεγονός στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών, όπου μετά από 10 μήνες εντατικών ερευνών, κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση απάτης που στήθηκε κατά του πατατοπαραγωγού και και βρέθηκε στα ίχνη των ανθρώπων που φέρονται ως δράστες.

Σε βάρος των δύο ατόμων, ηλικίας 42 και 45 ετών (άνδρας και γυναίκα αντίστοιχα), που ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες της απάτης, σχηματίστηκε δικογραφία που θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.