Αληθινή φωτογραφία. Εσωγήινος, Νεφελίμ ή Εξωγήινος μέσα σε σπήλαιο.

To-ParaksenoΗ φωτογραφία είναι αυθεντική και έχει και μια μυστήρια ιστορία να την συνοδεύει.

Δύο έφηβοι φίλοι αποφάσισαν να εξερευνήσουν μια σπηλιά για την οποία οι ιστορίες που ακούγονταν μιλούσαν για διάφορα περίεργα και παράξενα να συμβαίνουν μέσα σε αυτή.

Ο ένας από τους δύο δίστασε να μπει και προσπάθησε να αποτρέψει τον φίλο του από το να μπει κι αυτός, μάταια όμως γιατί τελικά μπήκε στην σπηλιά και μετά από λίγο μια κραυγή και το φλας της φωτογραφικής μηχανής να ανάβει ήταν τα τελευταία σημάδια ζωής που έδωσε.

Έντρομος τότε αυτός που δεν τόλμησε να μπει στην σπηλιά, ειδοποίησε τις αρχές όπου μετά από έρευνα βρήκαν τη φωτογραφική μηχανή αλλά δεν βρήκαν κανένα ίχνος του εξαφανισμένου έφηβου. Όταν εμφάνισαν την φωτογραφία είδαν τη μορφή αυτή.

Οι φαν της θρησκείας ισχυρίζονταν ότι είναι απόδειξη για την ύπαρξη του διαβόλου ή ότι είναι ο ίδιος ο διάβολος. Οι φαν της ουφολογίας ισχυρίζονται ότι είναι εξωγήινος καθώς υπάρχουν αναφορές για εξωγήινους που οι περιγραφές τους παραπέμπουν σε τέτοιες μορφές. Μάλιστα ένας ειδικός επέμενε ότι πρώτη φορά έβλεπε μια πραγματική φωτογραφία που δείχνει ένα υλοποιημένο ον από άλλη διάσταση και μάλιστα να επιτρέπει και να το φωτογραφίσουν..

Η αλήθεια…

Η φωτογραφία είναι αληθινή αλλά το πλάσμα στη φωτογραφία δεν είναι. Κι αυτό ξέφυγε από τους “έγκυρους” αναλυτές της φωτογραφίας. Η ιστορία των δύο φίλων είναι μια φάρσα που βγήκε στο διαδίκτυο περίπου στα μέσα της περασμένης δεκαετίας..

Το πλάσμα είναι ένα γλυπτό και βρίσκεται σε ένα θεματικό πάρκο με την ονομασία Chedar Gorge στο Somerset της Αγγλίας κι απεικονίζει ένα γκόμπλιν, το θέμα είναι βγαλμένο μέσα από τα βιβλία του Tolkien.

Το πάρκο έχει πολλά και διάφορα θέματα,από φυσική ιστορία μέχρι παράξενες μορφές που σχετίζονται με μαγεία κλπ βγαλμένα μέσα από τις περιγραφές βιβλίων, μάγισσες νεράιδες ή θέματα σχετικά με διάφορους θρύλους που επικράτησαν ανά τους χρόνους..

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: syllogi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.