‘1ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου κατά της φτώχειας και της πείνας” Με τη συνεργασία, μπορούμε να κερδίσουμε τον αγώνα κατά της φτώχειας!

Ο Μ.Γ.Σ.ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ στις 15 Μαρτίου 2014 ημέρα Σάββατο (από 10:00 έως 15:00) στις εγκαταστάσεις των ακαδημιών του (NRG), θα πραγματοποιήσει το *1ο Τουρνουά ακαδημιών, κατά της καταπολέμησης της φτώχειας και της πείνας* στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης που πραγματοποιεί oUNPD, η FIFA, η UEFA, με πρεσβευτές καλής θέλησης τους βετεράνους παγκοσμίου κλάσεως ποδοσφαιριστές Ζινεντίν Ζιντάν και Ρονάλντο. Η επίσημη έναρξη των αγώνων θα πραγματοποιηθεί στις 11:00. Είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που μικροί αθλητές ποδοσφαίρου πραγματοποιoύν καμπάνια στο πλαίσιο του πρώτου στόχου των Αναπτυξιακών Στόχων της Χιλιετίας που είναι:

1 Εξάλειψη της ακραίας φτώχειας και της πείνας

2 Επίτευξη καθολικής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

3 Προώθηση της ισότητας των φύλων και της χειραφέτησης των γυναικών

4 Μείωση της παιδικής θνησιμότητας

5 Βελτίωση της μητρικής υγείας

6 Καταπολέμηση του HIV / AIDS, της ελονοσίας και άλλων ασθενειών

7 Εξασφαλιστεί της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας 

8 Δημιουργία μιας παγκόσμιας σύμπραξης για την ανάπτυξη

Θα θέλαμε να σας έχουμε μαζί μας στην μεγάλη κοινωνική γιορτή !

Η δική μας συνεισφορά, εκτός από το μήνυμα ευαισθητοποίησης των νεαρών ποδοσφαιριστών και της κοινωνίας γενικότερα θα είναι, εάν το επιθυμείτε, * το καλάθι συμμετοχής * ( Συγκέντρωση Προμηθειών σε Τρόφιμα – Ρούχα – Παιχνίδια – Φάρμακα), τα οποία θα δοθούν στην Υπηρεσία Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, ώστε να διατεθούν σε άπορες οικογένειες της Π. Ε. Σερρών.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης θα παρευρεθεί στο *1ο Τουρνουά Ακαδημιών ποδοσφαίρου κατά της φτώχειας και της πείνας*, προσφέροντας, για τους σκοπούς του αγώνα των Ακαδημιών μας, τη φανέλα που φορούσε στο 11ο Τουρνουά Βετεράνων Ποδοσφαιριστών, που πραγματοποιήθηκε στη Ελβετία με τον ίδιο στόχο, στις 4-3-14. Ο Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ νοιώθει ευθύνη και τιμή για την προσφορά του βετεράνου ποδοσφαιριστή ως μοναδικό Έλληνα συμμετέχοντα σε ανάλογο αγώνα. 

Ο Μ.Γ.Σ.ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ στο πλαίσιο των 50 χρόνων από την ίδρυση του, θα πραγματοποιήσει επετειακές δράσεις που ευαισθητοποιούν τη νέα γενιά και θεσμοθετούν δράσεις στην ελληνική κοινωνία πιστεύοντας ότι ο αθλητισμός είναι το μεγαλύτερο κοινωνικό κίνημα και έχει την ηθική ευθύνη να είναι μπροστά στα παγκόσμια προβλήματα. Αυτή η δράση εντάσσετε σε αυτές τις πρωτοβουλίες.

 

Από τον Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.