Βρήκαν στην Σέρρες τον διαρρήκτη σχολείων και επιχειρήσεων

ImageHandler.ashx

Ο 22χρονος είχε εισβάλει σε έξι γραφεία και καταστήματα, ένα πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. και ένα σχολείο, από τα οποία είχε κλέψει συνολικά χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα άλλα προϊόντα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα 1.800 ευρώ
Την άκρη του νήματος σε μια σειρά διαρρήξεων που είχαν γίνει από τον Ιούνιο ως τον Αύγουστο του 2013 σε σχολείο και επαγγελματικούς χώρους στην πόλη των Σερρών βρήκαν οι αστυνομικοί της τοπικής Ασφάλειας, που ταυτοποίησαν ως δράστη ένα νεαρό Έλληνα.

Ο 22χρονος είχε εισβάλει σε έξι γραφεία και καταστήματα, ένα πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. και ένα σχολείο, από τα οποία είχε κλέψει συνολικά χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα άλλα προϊόντα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα 1.800 ευρώ. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

*** Απέτυχε στη διάρρηξη, βρέθηκε και με χειροπέδες ένας διαρρήκτης με πλούσιο παρελθόν στις κλοπές. Τη στιγμή που επιχειρούσε να παραβιάσει την κεντρική είσοδο ενός σπιτιού στο Παναιτώλιο, έφτασε ο ιδιοκτήτης και αναγκάστηκε να τραπεί σε φυγή. Όμως, λίγες ώρες αργότερα τον εντόπισαν οι άνδρες της Αστυνομίας και συνελήφθη. Ο δράστης ανακρίνεται για να εξακριβωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες κλοπές που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή.

*** Από ένα ανασφάλιστο παράθυρο τρύπωσαν άγνωστοι στο σπίτι ενός 66χρονου στην περιοχή Κάτω Σαμικό Ηλείας και άρπαξαν από μέσα 100 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά αξίας 500 ευρώ. Ο ιδιοκτήτης κατήγγειλε την κλοπή στην Αστυνομία που ερευνά για τον εντοπισμό των δραστών.

Πηγή:  protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.