Τζιτζικώστας: Κάνουμε τη Μακεδονία μας πιο σύγχρονη και πιο ανθρώπινη

τζιτζικοστασ

«Από Δευτέρα ξεκινάμε την πορεία μας για τα επόμενα πέντε χρόνια, με ενότητα και αλληλεγγύη», διαμήνυσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας σήμερα από τις Σέρρες.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» βρέθηκε στις Σέρρες στο πλαίσιο των περιοδειών του σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας τις οποίες πραγματοποίησε για το δεύτερο γύρο των εκλογών.

«Το έργο που κάναμε όλο το προηγούμενο διάστημα στην περιφέρεια έχει αναγνωριστεί και οι συμπολίτες μας στην Κεντρική Μακεδονία δείχνουν πόσο ζεστά αγκάλιασαν την αυτοδιοικητική μας πρόταση, το μοναδικό ανεξάρτητο περιφερειακό συνδυασμό πανελλαδικά, την “Αλληλεγγύη”. Εμείς ζητούμε από τις πολίτες την Κυριακή να επιλέξουν τη θετική μας πρόταση για να δώσουμε όλοι μαζί ένα δημιουργικό αγώνα τα επόμενα πέντε χρόνια, προκειμένου να κάνουμε τη Μακεδονία μας πιο σύγχρονη και πιο ανθρώπινη», τόνισε σε δηλώσεις του ο κ.Τζιτζικώστας.

Κατά την επίσκεψή του στο Σιδηρόκαστρο και τη Νέα Ζίχνη, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωσιάδη, υπ. περιφερειακούς συμβούλους, φίλους και στελέχη της «Αλληλεγγύης» επισήμανε πως «ζητούμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, για να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το έργο μας. Την προηγούμενη Κυριακή κάναμε το πρώτο βήμα, μεθαύριο όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας για μια περιφέρεια χωρίς κομματικές διαχωριστικές γραμμές, με μοναδικό αντίπαλο τα προβλήματα της περιοχής μας. Με την “Αλληλεγγύη” στη Μακεδονία όλοι μαζί είμαστε ένα».

Ο κ. Τζιτζικώστας ευχαριστώντας τους πολίτες για τις θερμές εκδηλώσεις συμπαράστασης σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας ανέφερε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπολίτες μας. Εδώ και ενάμιση χρόνο έχουμε γυρίσει τη Μακεδονία πολλές φορές, όλες τις πόλεις, όλα τα χωριά, γνωρίσαμε ανθρώπους εκπληκτικούς, αγνούς Μακεδόνες για τους οποίους αξίζει να δουλέψουμε και να φέρουμε αποτελέσματα. Τους ευχαριστώ όλους γι΄ αυτό το όμορφο ταξίδι. Από Δευτέρα ξεκινάμε την πορεία μας για τα επόμενα πέντε χρόνια, με ενότητα και αλληλεγγύη».

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.