Το Σερραίο δημοσιογράφο Πέτρο Πετρούση βραβευσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.).

thumb_ihwn20141104Το Σερραίο δημοσιογράφο Πέτρο Πετρούση βραβευσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.). Ο αθλητικογράφος τιμήθηκε για το έργο του «50 χρόνια Πανσερραϊκός» στη 17η τελετή απονομής που έγινε χθεςί στο Κέντρο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας.

Το ντοκουμέντο με τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών βραβευσε χθες με την τιμητική διάκριση «Νικήτα Γαβαλά» στην εκδήλωση των αθλητικών δημοσιογραφικών βραβείων.Ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» διένειμε το οπτικό ντοκουμέντο την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου και έγινε ανάρπαστο. Είναι γεγονός πως τα αντίτυπα έχουν εξαντληθεί και ήδη δρομολογείται η επανακυκλοφορία του.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύτηκαν οι συνάδελφοι με τα καλύτερα ρεπορτάζ στον γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο για τη χρονιά που πέρασε, ενώ απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις στα παιδιά των συναδέλφων που εισήχθησαν στα ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, καθώς και σε συγγραφείς αθλητικούς συντάκτες-μέλη ΠΣΑΤ.

Ειδικές τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στη μνήμη των Νικήτα Γαβαλά και Φίλιππα Συρίγου για την πολυσήμαντη προσφορά τους στην αθλητική δημοσιογραφία. Τις πλακέτες παρέλαβαν ο αδερφός του αείμνηστου Νικήτα, Γιώργος και ο γιος του αείμνηστου Φίλιππα, Γιώργος αντίστοιχα.

Η παρουσίαση της εκδήλωσης του Συνδέσμου έγινε από την έφορο του ΠΣΑΤ, Χριστίνα Αμερικάνου και το μέλος του Δ.Σ., Δημήτρη Κανελλάκη.

Συγκεκριμένα, βραβεύθηκαν οι εξής:

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

Γραπτός Τύπος

Δημήτρης Χρυσάνθης (Έπαθλο ΕΣΗΕΑ): Αφιέρωμα: «Ολυμπιακοί Αγώνες 2004 – Δέκα Χρόνια μετά», Εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ»

Σωτήρης Βετάκης (Έπαθλο ΕΔΟΕΑΠ Χρήστου Σβολόπουλου): Συνέντευξη με Σερίνα Αμπντέλ Φατάχ, Εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ»

Βραβείο “Γαβαλά”
Πέτρος Πετρούσης: Αφιέρωμα: «50 Χρόνια Πανσερραϊκός», Τηλεοπτικό Κανάλι «Serres T.V.»

Θανάσης Ασπρούλιας: Συνέντευξη με Στεφάν Λάσμε, Εφημερίδα «GOAL NEWS»

Μένιος Σακελλαρόπουλος (Έπαθλο Νικήτα Γαβαλά): Αφιέρωμα: «Εθνική Ελλάδας Χτες… Σήμερα… Πάντα…», Τηλεοπτικό Κανάλι «MEGA CHANNEL»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: serresparatiritis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.