Το “δίδυμο” ατύχημα του Μίχαελ Σουμάχερ! (ΦΩΤΟ)

atyxima1_631_355

Δύο άνθρωποι, μία μοίρα. 29 Δεκεμβρίου, Γκρενόμπλ. Ένας (διάσημος) 45χρονος οδηγός Φόρμουλα 1, ο Μίχαελ Σουμάχερ, και ένας (άσημος) πιλότος ελικοπτέρων, ο Μόρτεν Χάουερμπαχ, είχαν το ίδιο ατύχημα στην ίδια πίστα!

Και όμως… Υπάρχουν φορές που η πραγματικότητα ξεπερνάει κάθε φαντασία. Ήταν 29 Δεκεμβρίου. Δύο άνθρωποι ξύπνησαν με την ίδια όρεξη για σκι. Ήταν ο 45χρονος οδηγός Φόρμουλα 1, Μίχαελ Σουμάχερ, και ο 35χρονος πιλότος ελικοπτέρων, πρώην σκιέρ, Δανός Μόρτεν Χάουερμπαχ.

αρχείο λήψης (1)

Με παρόμοιο εξοπλισμό, βρέθηκαν σχεδόν την ίδια ώρα στην ίδια πίστα στο Γκρενόπμπλ, και είχαν ένα παρόμοιο ατύχημα. Χωρίς να κάνουν σκι με μεγάλη ταχύτητα, δεν μπόρεσαν να διακρίνουν τις πέτρες στην πίστα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά.

Όπως αποκαλύπτει όμως ο ίδιος ο Χάουερμπαχ στην εφημερίδα “Ekstra Bladet”, σε αντίθεση με τον Μίχαελ Σουμάχερ, δεν φορούσε κράνος!

“Είμαι ακόμη τυχερός που ζω”, δηλώνει ο Χάουερμπαχ στην εφημερίδα της Δανίας. Αποτέλεσμα του ατυχήματός του ήταν εκτός από τα πολλαπλά τραύματα και ένα μεγάλοι ράγισμα στο κρανίο, και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα, οι φίλοι του αναγκάστηκαν να κρατήσουν το κρανίο του μέχρι να φτάσει ελικόπτερο και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο της περιοχής.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, τη γλίτωσε με δεκάδες ράμματα, ενώ μόλις συνήλθε από την επέμβαση, ενημερώθηκε ότι στο διπλανό δωμάτιο βρισκόταν με παρόμοιο τραυματισμό ο Μίχαελ Σουμάχερ!

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.