Τις Σέρρες επισκέφθηκε το Σάββατο η Ελίζα Βόζεμπεργκ

Τις Σέρρες επισκέφθηκε το Σάββατο 3-5-2015 η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζεμπερκ.
Επισκέφθηκε τα γραφεία της ΝΟΔΕ , το ΕΒΕΣ και συνομίλησε με πάρα πολλούς Σερραίους η οποίοι ήθελαν να την γνωρίσουν από κοντά και την επισκέφθηκαν στο Ξενοδοχείο “”ΞΕΝΊΑ””.
Οι εντυπώσεις που άφησε στου Σερραίους η κ. Βόζεμπεργκ ήταν
απολύτως θετικές.Η παρουσία της απλή και γοητευτική. Συνομίλησε με όλους και απάντησε σε όλα.Έδειξε ότι γνωρίζει πάρα πολύ καλά όλα ευρωπαϊκά θέματα , αλλά δεν απέφυγε να αναφερθεί και σε θέματα που αφορούν την Ελληνική πολιτική σκηνή.Η κ. Βόζεμπεργκ έκανε επίσης ειδική αναφορά στον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή και σε κάθε της κουβέντα έλεγε ότι είναι τιμή της που επισκέφθηκε την πατρίδα του Μεγάλου Σερραίου Πολιτικού και ιδρυτή της παράταξης.
Όπως είπε η ίδια στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα επειδή δεν μπορούσε να παραμείνει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στις Σέρρες ώστε να γνωρίσει καλύτερα τους Σερραίους.Δεν μπορούσε όμως να κάνει διαφορετικά λόγο του βεβαρημένου προγράμματος της και τις μικρής χρονικής διάρκειας της προεκλογικής περιόδου.
Αξιωσημείωτο είναι ότι στα πηγαδάκια που στήθηκαν εξώ από το ξενοδοχείο Ξενία τα σχόλια για την κ. Βοζεμπεργκ ήταν ιδιαίτερα επαινετικά .Όλοι συμφωνούσαν πως η εκλογή της ως ευρωβουλευτή με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ είναι απαραίτητη για την Ελλάδα!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: dovites.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.