Τελική συνάντηση του Promo Safe Driving

23.09.13 - petrich - promo save drivingPromo Safe Driving

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΗN ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ  ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ KAI ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟΥ 

Ο Aντιδήμαρχος Ανάπτυξης – Αγροτικής Οικονομίας & Τουρισμού και Διευθύνων Σύμβουλος του Αυτοκινητοδρομίου ΑΕ – OTA κ. Παναγιώτης Ε. Γρηγοριάδης, ο Πρόεδρος του Αυτοκινητοδρομίου ΑΕ – OTA κ. Στράτος Δημητρίου και ο υπάλληλος του έργου Promo Safe Driving, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα – Βουλγαρία 2007 – 2013, συμμετείχαν στην τελική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Πετριτσίου της Βουλγαρίας στις 23 Σεπτεμβρίου του 2013 στο πλαίσιο του παραπάνω έργου.

Συνάντηση του Promo Safe Driving 30-9-13

O καθηγητής από το Πανεπιστήμιο της Σόφιας κ. Spirov Krasimir κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναφέρθηκε τόσο στην σημαντικότητα του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής για την εκπαίδευση των παιδιών όσο και στη σχολή ασφαλούς οδήγησης που κατασκευάστηκαν πρόσφατα στο Δήμο Πετριτσίου και είναι μοναδικά στην ευρύτερη περιοχή της Βουλγαρίας. O κ. Παναγιώτης Ε. Γρηγοριάδης  αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση και των τριών κύκλων λειτουργίας της σχολής ασφαλούς οδήγησης, στην ολοκλήρωση των εργασιών της πίστας cart στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, στην αναμενόμενη εγκατάσταση του λογισμικού αγωνιστικής προσομοίωσης στον προσομοιωτή μάρκας FOERST τύπου TUTOR και γενικότερα στα ανταποδοτικά οφέλη και στη στενή και παραγωγική συνεργασία των δύο εταίρων από την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος.

Συνάντηση του Promo Safe Driving 30-9-13

Ακολούθως, στις 24 Σεπτεμβρίου του 2013 επισκέφθηκαν το Δήμο Σερρών ο  εκπρόσωπος του Δήμου Πετριτσίου κ. Ognyan Paskalev μαζί με τον καθηγητή από το Πανεπιστήμιο της Σόφιας κ. Spirov Krasimir (υπεύθυνος σε θέματα ασφαλούς οδήγησης και κυκλοφοριακής αγωγής) και τον δικηγόρο κ. Todorov Vladimir (Πρόεδρος στη Βουλγαρική Ένωση για τα θύματα σε τροχαία ατυχήματα) στo πλαίσιo του έργου Promo Safe Driving, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα – Βουλγαρία 2007 – 2013 και συναντήθηκαν με τον Aντιδήμαρχο Ανάπτυξης – Αγροτικής Οικονομίας & Τουρισμού και Διευθύνων Σύμβουλο του Αυτοκινητοδρομίου ΑΕ – OTA κ. Παναγιώτη Ε. Γρηγοριάδη. Στη συνάντηση αυτή παραβρέθηκαν η Προϊσταμένη και ο υπάλληλος του Τμήματος Προγραμματισμού, Ανάπτυξης, Ποιότητας & Αποδοτικότητας. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν στη συνέχιση της συνεργασίας του Δήμου Σερρών με το Δήμο Πετριτσίου της Βουλγαρίας και μετά το πέρας του έργου στον τομέα της κυκλοφοριακής αγωγής και της ασφαλούς οδικής συμπεριφοράς με στόχο τη μείωση των ατυχημάτων. Το πρόγραμμα περιλάμβανε επίσης συνάντηση με τον Προέδρο του Αυτοκινητοδρομίου ΑΕ – OTA κ. Στράτο Δημητρίου στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις σχετικές με τα παραπάνω θέματα από τον εκπρόσωπο του Συμβούλου Τεχνικής Υποστήριξης του Δήμου Σερρών κ. Κανακούδη Βασίλειο (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας) και την εκπρόσωπο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών κα. Αικατερίνη Θεοδοσέλη η οποία μετέχει στην ομάδα εργασίας του προγράμματος Promo Safe Driving του Δήμου Σερρών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.