Τα καινούρια ρούχα του βασιλιά στις Σέρρες

Η Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου έρχεται στην πόλη μας για 8η συνεχή χρονιά και μας παρουσιάζει το παραμύθι – κωμωδία, κατάλληλο για όλη την οικογένεια, “ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ” του ΧΑΝΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΑΝΤΕΡΣΕΝ

Το έργο, που μόλις ξεκίνησε τις παραστάσεις του και θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα, επισκέπτεται τις Σέρρες. Έτσι μικροί και μεγάλοι θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν στο “ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ Τ.Ε.Ι. ΣΕΡΡΩΝ” το Σάββατο 22 Μαρτίου. 
Ώρες παραστάσεων:  5:30 μ.μ & 7:30 μ.μ.

Το έργο διηγείται την ιστορία ενός βασιλιά που του άρεσαν τα όμορφα ρούχα. Μια μέρα, δύο κατεργάρηδες κατέφτασαν στην πόλη του. Είπαν πως είναι υφαντές και πως ήξεραν να υφαίνουν πανέμορφα κι αραχνοΰφαντα ρούχα, από ένα μαγικό πανί που μονάχα οι ανίκανοι και οι ανόητοι δεν μπορούσαν να το δουν και ο βασιλιάς δέχτηκε την προσφορά τους. Με αυτόν τον τρόπο, ήθελαν να τον τιμωρήσουν για την αλαζονεία του και να τον ρεζιλέψουν μπροστά στο λαό του. Πρόκειται για μια ιστορία με πολύ γέλιο και πολλά διδάγματα!

2 thoughts on “Τα καινούρια ρούχα του βασιλιά στις Σέρρες

  1. Καλημέρα, ευχαριστουμε για την αναρτηση στο site σας για την προωθηση της παραστασης μας.
    Η αφισα που έχετε αναρτησ δεν είναι απο την παρασταση αυτη, στο mail που σας στειλαμε έχει την αφισα της παραστασης και παρακαλουμε θα θελαμε να αλαχθει , γιατι δεν ειναι απο αυτο το εργο.
    Ευχαριστω πολυ.

  2. Εμείς ευχαριστούμε για την διόρθωση. Αλλάξαμε την εικόνα, αλλά ψάξαμε εμείς γιατί υπήρχε κάποιο πρόβλημα με αυτήν που μας στείλατε. Ελπίζουμε να είναι η σωστή αυτήν την φορά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.