Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τη Σερβία

8d31f778

Κάλεσμα αλληλεγγύης από το Σπίτι της Γυναίκας και την ΕΓΕ Σερρών

Το Σπίτι της Γυναίκας και η ΕΓΕ Σερρών καλούν όλους τους Σερραίους πολίτες να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στις ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες της Σερβίας. Την Τετάρτη 18 και Πέμπτη 19 Ιουνίου από τις 11.00- 13.00 μ.μ.  στο χώρο του Σπιτιού της Γυναίκας,  Ίωνος Δραγούμη 10 (πρώην οικία Μάλλιου, ισόγειο) οι εθελόντριες των ανωτέρων δύο συλλόγων θα παραλαμβάνουν είδη πρώτης ανάγκης προκειμένου να αποσταλούν στις πληγείσες περιοχές της Σερβίας.

Είναι γνωστό ότι η χώρα αυτή δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες από καταστροφικές πλημμύρες. Ήδη οι νεκροί ανέρχονται σε αρκετές δεκάδες και στη χώρα έχει κηρυχθεί τριήμερο πένθος.

Οι κάτοικοι των πληγεισών περιοχών, εκτός από φάρμακα, έχουν μεγάλη ανάγκη από :

1. Βρεφικό γάλα σε σκόνη
2. Πάνες για βρέφη και ηλικιωμένους
3. Οδοντόβουρτσες / Οδοντόκρεμες
4. Είδη υγιεινής
5. Χαρτοπετσέτες
6. «Asepsol» 5P
7. Σαπούνι
8. Σερβιέτες
9. Χαρτομάντηλα / Υγρά χαρτομάντηλα
10.Στρώματα
11. Εσώρουχα
12  Κάλτσες
13. Ρούχα για όλες της ηλικίες
14. Κλινοσκεπάσματα
15. Ράντζα
16. Φακοί και μπαταρίες

Σας καλούμε να ανταποκριθείτε και σας περιμένουμε όλους σε αυτή τη δράση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς για να στηρίξουμε μαζί τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται τη βοήθειά μας. Μην ξεχνάμε πως η αλληλεγγύη μέσα στην τοπική κοινωνία είναι το απαραίτητο συστατικό για τη βελτίωσή της.

Πηγή:  serrestv.gr

Μοίρασε το νέο μαςShare on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on TumblrEmail this to someone