Στοχευμένοι έλεγχοι στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων, αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων

αρχείο λήψης (1)Στοχευμένοι έλεγχοι στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων, αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

Κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν συνολικά τρία (3) άτομα. Στο πλαίσιο εντοπισμού και σύλληψης φυγόποινων ατόμων, αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, κατά το τελευταίο 24ωρο, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, αστυνομικοί των Υφισταμένων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, συνέλαβαν συνολικά τρία (3) άτομα δυνάμει διωκτικών εγγράφων.

 

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν: 

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, στο Κιλκίς, 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Κιλκίς για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, στο Κιλκίς και τις Σέρρες αντίστοιχα δύο ημεδαποί σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.