Στις φλόγες αποθήκη στο Νέο Σκοπό

ab6774758885ac8975100e461d71f9fb_XL
Παρανάλωμα του πυρός έγινε αποθήκη γεμάτη από χιλιάδες «μπάλες» από άχυρα και τριφύλλια, στο Νέο Σκοπό του δήμου Εμμανουήλ Παππά, μετά από την ξαφνική κακοκαιρία που ξέσπασε στην περιοχή νωρίς το απόγευμα, με τις αστραπές και τους κεραυνούς να σχίζουν τον ουρανό και τη γη.

Η γεμάτη αποθήκη, από άγνωστα μέχρι στιγμής αίτια, τυλίχθηκε στις φλόγες, μέσα σε λίγα λεπτά. Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα υδροφόρα οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Σερρών, με 15 πυροσβέστες, που έδωσαν για πολύ ώρα μάχη με τη φωτιά την οποία κατάφεραν να περιορίσουν, αργά το βράδυ της Κυριακής, χωρίς να κινδυνεύουν οι γύρω κατοικημένες περιοχές.

Σύμφωνα με τον διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας Σερρών, Σωτήρη Δημητράκη, «οι πρώτες μαρτυρίες οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η μεγάλη φωτιά στην αποθήκη οφείλεται σε κεραυνό που χτύπησε την περιοχή, ενώ θα διερευνηθούν τα ακριβή αίτια της».

Στο σημείο παραμένει, κλιμάκιο της πυροσβεστικής προκειμένου να αποφευχθεί πιθανή αναζωπύρωση της φωτιάς.

Πηγή: newsbomb.gr

Μοίρασε το νέο μαςShare on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on TumblrEmail this to someone