Στις 2 Ιουνίου απολογείται ο Στάθης Μπούκουρας

Ζήτησε και έλαβε αναβολή

Προθεσμία για τις 2 Ιουνίου ζήτησε και έλαβε απο τις ανακρίτριες που χειρίζονται την υποθεση της Χρυσής Αυγής ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Στάθης Μπούκουρας.

Σήμερα άνοιξε ένας νέος κύκλος απολογιών για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Ο Στάθης Μπούκουρας, που βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Ναυπλίου για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης, κλήθηκε να απολογηθεί ενώπιον των δύο ανακριτριών για το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ο βουλευτής έχει διαγραφεί από τη ΧΑ και αρνείται κάθε παράνομη πράξη και υποστηρίζει ότι κατείχε νομίμως το επίμαχο όπλο.

Το κατώφλι του Εφετείου αναμένεται να περάσει και ο επίσης ανεξάρτητος βουλευτής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, ο οποίος καλείται σε απολογία, κατηγορούμενος για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.
Τα υπόλοιπα μέλη της ΚΟ της Χρυσής Αυγής, για τα οποία αποφασίστηκε άρση της ασυλίας τους, θα κληθούν σε απολογία όπως όλα δείχνουν μετά τις ευρωεκλογές.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

 

 

Μοίρασε το νέο μαςShare on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on TumblrEmail this to someone