Σκόνταψε και… έκανε έρωτα σε μια σωλήνα!

sum_2Με μια δικαιολογία στο στόμα είμαστε όλοι, μόλις συμβεί το αναμενόμενο το οποίο όμως δεν είχαμε σκεφτεί από πριν… Έτσι και ένας 61χρονος, ο Λιαν, που έκανε δουλειές στο σπίτι του.

Τι δουλειές; Έβαφε το πλάσμα και μάλιστα το έκανε ημίγυμνος εφόσον είχε ζέστη και δεν άντεχε με τα πολλά ρούχα. Φάνηκε όμως ότι δεν ήταν από τη μέση και πάνω τα ρούχα που τον ενοχλούσαν αλλά από τη μέση και κάτω.

Οπότε, λέει, εκεί που έβαφε σκόνταψε πάνω σε κάτι (δεν θυμάται τι) και βρέθηκε εντελώς ξαφνικά και απροσδόκητα με το… πέος του μέσα σε μια σωλήνα. Δεν το ήθελε, λέει, σκόνταψε και πέτυχε το στόχο.

Και τι κάνεις άμα βρεθείς σε μια τέτοια κατάσταση; Υπομονή; Σάμπως έχουμε βρεθεί για να ξέρουμε; Ο ίδιος πάντως, αφού προσπάθησε και προσπάθησε δεν τα κατάφερε να απελευθερωθεί από τη σωλήνα με αποτέλεσμα οι δυο τους να μείνουν κολλημένοι για δυο μέρες!

Στο τέλος, ενώ η σωλήνα δεν διαμαρτυρόταν, ο ίδιος ανέβασε πυρετό και άρχισε να καλεί γιατρούς που με τη σειρά τους κάλεσαν πυροσβέστες για να κόψουν τη λάγνα σωλήνα από το πεος του Λιαν.

Είναι η πιο viral είδηση της ημέρας που εμπεριέχει και ηθικά διδάγματα: Δεν βάφουμε ημίγυμνοι και αν το κάνουμε, βγάζουμε τα ρούχα από τη μέση και πάνω κι όχι από τη μέση και κάτω!

Επίσης, καθαρίζουμε το χώρο από λάγνες και διψασμένες για σεξ σωλήνες που μπορεί να επωφεληθούν από ένα δικό μας λάθος και να μας κάνουν δικούς τους για πάντα!

Αυτά…

 

 

Πηγή:24news.com.cy

Μοίρασε το νέο μαςShare on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on TumblrEmail this to someone