Συμβαίνει τώρα: Πέφτει ξύλο στο πρώτο όροφο της Βουλής

omadazita.gr

Πέφτει ξύλο στον πρώτο όροφο της Βουλής. Ο γιος του Παναγιώτη Μπαλτάκου ήρθε στα χέρια με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και γίνεται άγριος καυγάς με φωνές, γροθιές και κλωτσιές.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο αστυνομικός που βρισκόταν έξω από το γραφείο του γγ της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκου, κλώτσησε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλο, που πήγαινε στα γραφεία του κόμματος τα οποία βρίσκονται στον ίδιο διάδρομο.

Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν και βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ακολούθησε σύρραξη και ο γιος του κ. Μπαλτάκου μπήκε στα γραφεία του κόμματος ζητώντας εξηγήσεις. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες εργαζομένων της Χρυσής Αυγής, ο ίδιος χαστούκισε τον βουλευτή Μιχάλη Αρβανίτη, κλώτσησε τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο και γρονθοκόπησε τον Νίκο Κούζηλο.

Οι φωνές και οι ύβρεις ακούγονταν μέχρι το ισόγειο του Κοινοβουλίου και οι δημοσιογράφοι παρακολουθούσαν άναυδοι τον γιο του κ. Μπαλτάκου να αποχωρεί από τη Βουλή με γρήγορα βήματα συνοδευόμενος από την αστυνομική φρουρά του Παναγιώτη Μπαλτάκου.

Ο νεαρός μπήκε στο αυτοκίνητό του φορώντας την κουκούλα από το μπουφάν του και αποχώρησε από τη Βουλή.

Μήνυση καταθέτει ο Κασιδιάρης

Στο γραφείο του Φρουράρχου της Βουλής βρίσκεται αυτή την ώρα ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης. Σύμφωνα με πληροφορίες θα καταθέσει μήνυση εναντίον του γιου του Τάκη Μπαλτάκου, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης.

 

 

 

 

Πηγή: kontranews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.