Σέρρες : Νικητής ο Αγγελίδης με …13 ψήφους διάφορα απο Φωτιάδη

agelidis_tvs_ekloges

Πολλες φορές στην προχθεσινή την εκλογική βραδιά εναλλάσσονταν το αποτέλεσμα μέχρι τις 12.30 τα μεσάνυχτα και στις 1.00 το πρωί με βάσει τα αποτελέσματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας βρήκε στη πρώτη θέση και νικητή τον νυν Δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη με 19.016 ψήφους, έναντι 19.003 του Στέφανου Φωτιάδη .

259

Σε δηλώσεις του ο Στέφανος Φωτιάδης δήλωσε ότι θα ζητήσει επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων στο Πρωτοδικείο, καθώς θεωρεί υπερβολικό τον αριθμό των άκυρων ψηφοδελτίων (2.129 ή 5,04%) (σ.σ. στον α’ γύρο τα άκυρα ψηφοδέλτια ήταν 1206 ή 2,73%). Ταυτόχρονα κατήγγειλε τον «πόλεμο λάσπης» που δέχθηκε την περασμένη εβδομάδα καθώς και τα γεγονότα της σημερινής ημέρας με την προσαγωγή στην αστυνομία του δικαστικού αντιπροσώπου «μαϊμού».
3

Ο Πέτρος Αγγελίδης στις πρώτες δηλώσεις του ευχαρίστησε τους πολίτες για την ψήφο τους τονίζοντας ότι η νίκη είναι των πολιτών, ενώ σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ.Φωτιάδη για την προσφυγή του στο Πρωτοδικείο Σερρών για την επανακαταμέτρηση των ψήφων, ανέφερε οτι έχει όλο το δικαίωμα και ότι και αυτός είχε χάσει με ανάλογη διαφορά το 2006 από τον κ. Βλάχο, αλλά δέχθηκε το αποτέλεσμα.. Η διαφορά το 2006 μεταξύ Βλάχου-Αγγελίδη ήταν 682 ψήφους .

Πηγή Πληροφοριών : serresnews.net

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.