Σέρρες: Μέσα σε μια ώρα λήστεψαν ηλικιωμένη και διέρρηξαν τρία σπίτια

Σέρρες: Μέσα σε μια ώρα λήστεψαν ηλικιωμένη και διέρρηξαν τρία σπίτια

Συνελήφθη με ένταλμα της ανακρίτριας ένας 19χρονος Έλληνας, ενώ οι δύο συνεργοί του παραμένουν άγνωστοι

Μια εφιαλτική νύχτα είχαν περάσει οι κάτοικοι της κοινότητας Ζευγολατιό στις Σέρρες στις 28 Ιουνίου, εξ αιτίας μιας τριμελούς σπείρας κακοποιών που είχαν εισβάλει σε τέσσερα σπίτια και σε ένα από αυτά είχαν χτυπήσει την ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια για να τη ληστέψουν!

Οι εισβολές εξιχνιάστηκαν χάρη στις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Σερρών και ήδη συνελήφθη με ένταλμα της ανακρίτριας ένας 19χρονος Έλληνας, ενώ οι δύο συνεργοί του παραμένουν άγνωστοι. Ο νεαρός ήταν ο «πρωταγωνιστής» της ληστείας με θύμα μια 67χρονη γυναίκα την οποία ο ίδιος ακινητοποίησε και της άσκησε ψυχολογική βία για να αποκαλύψει πού έκρυβε χρυσαφικά και κοσμήματα τα οποία άρπαξε και έφυγε μαζί με τους άλλους δυο.

Τις ίδιες ώρες, οι κακοποιοί διέρρηξαν τα σπίτια ενός 64χρονου από το οποίο άρπαξαν χρήματα και μία μεταλλική ζώνη, μιας 50χρονης απ’ όπου έκλεψαν χρήματα και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές και ενός 77χρονου στο οποίο δεν βρήκαν κάτι να κλέψουν και έφυγαν άπρακτοι. Ο 19χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των υπόλοιπων δραστών και την εξιχνίαση και άλλων υποθέσεων στις οποίες ενδέχεται να εμπλέκονται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.