• Home »
  • Έρευνες »
  • Σέρρες: Η Νιόβη Παυλίδου παρουσίασε τους υποψηφίους συμβούλους

Σέρρες: Η Νιόβη Παυλίδου παρουσίασε τους υποψηφίους συμβούλους

paul

Τους υποψηφίους συμβούλους παρουσίασαν η υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Νιόβη Παυλίδου και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Χρήστος Βουλγαρίδης. Οι έντεκα υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι καλύπτουν αντιπροσωπευτικά όλα τα γεωγραφικά Διαμερίσματα των Σερρών,διαφορετικές κοινωνικές ομάδες και ηλικίες.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί φίλοι της κίνησης «Πολίτες Μπροστά», μεταξύ των οποίων και γνωστοί άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης όπως ο Δήμαρχος Σιντικής Απόστολος Καρύδας, οι πρώην Δήμαρχοι, Σερρών Ζήσης Μητλιάγκας και Ηράκλειας Χρήστος Σαμαράς, οι πρώην Βουλευτές Τάσος Παπαδόπουλος και Μιχάλης Τσελέπης αλλά και αρκετοί από το χώρο της αγοράς και της αγροτικής οικονομίας.

 

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση
«Αυτή την εποχή βγαίνουν μπροστά εκείνοι που δεν διεκδικούν θέσεις αλλά επιθυμούν να προσφέρουν κάτι αξιόλογο στην κοινωνία. Εγώ ως άνθρωπος, δεν υπήρξα ποτέ αδιάφορος και απολιτίκ. Η δύσκολη κατάσταση που διανύουμε με ώθησε να πάρω την απόφαση να συμμετάσχω ενεργά στα κοινά και αυτό θέλω να επικοινωνήσω και στον κόσμο. «Είμαι εδώ, για να ‘ρθείτε και εσείς» είναι το μήνυμα που στέλνω σε όλους τους πολίτες», τόνισε η Νιόβη Παυλίδου.

Ο συνδυασμός «Πολίτες Μπροστά», όπως εξήγησε η κ. Παυλίδου, φιλοξενεί ανθρώπους από τον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς και του μεταρρυθμιστικού κέντρου που αντιλαμβάνονται έναν σαφή ευρωπαϊκό προσανατολισμό για τη χώρα. «Θέλω να αναδειχθούν νέες δυνάμεις, νέοι, απλοί, ενεργοί πολίτες που, μέχρι τώρα, είχαν γυρίσει την πλάτη στο πολιτικό σύστημα. Άνθρωποι καθημερινοί, σαν και μένα, που το μόνο που επιθυμούν είναι να δουλέψουν για να αλλάξουν όλα αυτά τα οποία απορρίπτουμε και μας κρατάνε στάσιμους ως κοινωνία».

Ο κ. Χρήστος Βουλγαρίδης στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης του Νομού Σερρών(Π.Ε. Σερρών) και στην ανάγκη αξιοποίησης του Ευρωπαϊκού Πλαισίου για την δρομολόγηση μιας νέας ποιοτικής ανάπτυξης που θα δημιουργεί θέσεις εργασίας και πολλαπλασιαστικά οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες.

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της περιφερειακής ενότητας Σερρών είναι οι εξής:

1.Θωμάς Ανδρεάδης, Πρόεδρος Δημ. Κοιν. Σιδηροκάστρου

2.Βασιλική Βάκα, Δικηγόρος

3.Απόστολος Γεωργιάδης Διδάκτωρ Μηχανικός Λογισμικού

4.Θωμάς Γεροτζιάφας Υπάλληλος ΕΚΑΒ

5.Αθανάσιος Λαγουδάς Πολ. Μηχανικός

6.Χρήστος Λάσπας Αγρότης Συνδικαλιστής

7.Αριστείδης- Στυλιανός Μοσχούδης Χημικός Μηχανικός Περιβάλλοντος

8.Ελένη Μουχταρίδου Δημοτική Υπάλληλος Πολεοδομίας

9.Κωνσταντίνος Οικονόμου Οικονομολόγος Δ/ντής Ο.ΠΕ.ΚΕ.ΠΕ.

10.Πολύκαρπος Τομπουλίδης Φυσικοθεραπευτής

11.Γεωργία (Γιούλη) Τουτζιάρη Δικηγόρος.

 

 

 

 

 

Πηγή: avriani.makedonias.gr

Μοίρασε το νέο μαςShare on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on TumblrEmail this to someone