Πρόσκληση ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις της παρ. 3, 6 και 7 του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87 ΤΑ) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης», σας παρακαλούμε να προσέλθετε τη Τρίτη 9/12/2014 και ώρα  12:00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα (Αίθουσα Δημ. Συμβουλίου), σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής με θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο:Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στον ιδιοκτήτη καταστήματος Χ. ΤΕΖΑΣΚΑΡΑΜΗΤΣΟΥ και ΣΙΑ Ο.Ε. με την επωνυμία «CALDERA» επί της οδού Εθν. Αντίστασης 75

ΘΕΜΑ 2ο:Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στον ιδιοκτήτη καταστήματος “ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ και ΣΙΑ Ο.Ε.  με την επωνυμία «VOLTA»

ΘΕΜΑ 3ο:Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στην ιδιοκτήτρια καταστήματος  ΚΑΦΕΝΕΙΟΥκ ΣΑΠΑΡΔΑΝΗ ΕΛΕΝΗ επί του πεζοδρόμου της οδού Οπλαρχηγού Δούκα 4.

ΘΕΜΑ 4ο:Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στην ιδιοκτήτρια καταστήματος κ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ με την επωνυμία «ΑΡΤΕΜΙΣ» επί του πεζοδρόμου της οδού Οπλαρχηγού Δούκα.

ΘΕΜΑ 5οΧορήγηση άδειας προέγκρισης ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος για κατάστημα «ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΡΤΟΥ, ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ, ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ, ΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ, ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ-ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ, ΚΑΒΑ ΠΟΤΩΝ, ΟΠΩΡΟΛΑ- ΧΑΝΟΠΩΛΕΙΟ» στην τοπική κοινότητα Αναγέννησης της Δημοτικής Ενότητας Καπ. Μητρουσίου του Δήμου Σερρών στην ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΟΥ ΜΑΡΘΑ του Δημητρίου.

ΘΕΜΑ 6οΣχετικά με γκρέμισμα κιοσκίων λόγω επικινδυνότητας.

ΘΕΜΑ 7οΣχετικά με χορήγηση άδειας « Κατασκευή ράμπας εισόδου στο κατάστημα πρατήριο και ζαχαροπλαστικής «Γατίδης» στην οδό Θεσσαλονίκης 7.

ΘΕΜΑ    8οΣχετικά με αίτημα του κ Βασιλείου Κων/ντίνου που αφορά την Πράξη Εφαρμογής της Πολεοδομικής Ενότητας «Αλημπέκιοι»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.