Περί πολιτικού πολιτισμού και απάντηση στη λασπολογία

fotiadis

Στόχος μας ως παράταξη ήταν και παραμένει να διεξαχθεί ένας ήρεμος και πολιτισμένος προεκλογικός αγώνας, με κυρίαρχο «στοίχημα» την ανάπτυξη του Δήμου Σερρών, την ευημερία του Σερραίου πολίτη. Αυτή είναι η δύναμή μας. Δυστυχώς, όμως, ορισμένοι τον πολιτικό πολιτισμό μας, προσπάθησαν να τον εκλάβουν ως αδυναμία, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν έναν ανελέητο «πόλεμο» λάσπης, με προσωπικές επιθέσεις. Δεν σεβάστηκαν τίποτα και έβαλαν στο «στόχαστρο» ακόμη και την οικογένεια του επικεφαλής της παράταξής μας και υπ. Δημάρχου Σερρών Στέφανου Φωτιάδη. Όλα αυτά, βέβαια, δηλώνουν ότι στους «κύκλους» αυτούς επικρατεί πανικός.

Στη «λασπολογία» εμείς απαντούμε με τις ξεκάθαρες και ρεαλιστικές προγραμματικές μας θέσεις. Στη «λασπολογία» εμείς απαντούμε με το όραμά μας για την ανάπτυξη του Δήμου Σερρών. Στη «λασπολογία» εμείς απαντούμε με το πολυτασικό ψηφοδέλτιό μας, που εκφράζει όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες πολιτών.

Δεν υποκύπτουμε σε ορισμένα, εξωνημένα, τοπικά ΜΜΕ, που θεωρούν ότι οι Σερραίοι πολίτες είναι χειραγωγίσιμοι κι ότι δεν αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα. Ποια είναι η πραγματικότητα;

Ότι η παράταξή μας «Δυναμική Πορεία Ανάπτυξης», είναι η μόνη που μπορεί να δείξει το δρόμο προς τη ανάπτυξη. Είναι η μόνη που μπορεί να επαναφέρει το χαμόγελο στο Σερραίο δημότη.

Ο Σερραϊκός λαός θα δώσει σε όλους αυτούς μία ξεκάθαρη απάντηση την Κυριακή 25 Μαΐου. Η «Δυναμική Πορεία Ανάπτυξης» δεν θα κατρακυλήσει στο «βούρκο» που ορισμένοι επέλεξαν να κυλήσουν. Αυτό το γνωρίζει ο Σερραϊκός λαός, όπως ξέρει πολύ καλά ότι εμείς είμαστε η δύναμη του μέλλοντος για το Δήμο Σερρών.

 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.