Οι 1500 γυναίκες του Βασιλιά της Ισπανίας!

sum_2Ένα βιβλίο/βιογραφία που πρόκειται να βγει για τον Βασιλιά της Ισπανίας, ρίχνει νερό στο μύλο της αποπλάνησης και της διπλής,τριπλής, τετραπλής ζωής που έκανε ο Χουαν Κάρλος!

 

Άλλωστε, επρόκειτο για κοινό μυστικό ότι ο Βασιλιάς δεν ήταν και τόσο… πιστός στη Σοφία, αυτά όμως που αποκαλύπτει η συγγραφέας Pilar Eyre, ίσως να ξεπερνάνε και την πιο τολμηρή φαντασία.

 

Λέει μεταξύ άλλων, ότι η άσωτη ζωη του Χουάν Κάρλος ξεκίνησε μόνο λίγους μήνες μετά που παντρεύτηκε με τη Σοφία, με τη μια απιστία να διαδέχεται την άλλη, ενώ η συγγραφέας επικαλείται και μεταδίδει δυο συγκλονιστικά δεδομένα που αν ισχύουν, ε τότε…

 

Το πρώτο είναι ότι μεταξύ των γυναικών που αποπλάνησε ο Χουάν Κάρλος ήταν και η πριγκίπισσα Νταϊάνα και μάλιστα, στη θερινή κατοικία του Βασιλιά. Επειδή αυτό δεν είναι νέο στοιχείο, επανέρχεται στην επιφάνεια η δήλωση της ίδιας της εκλειπούσης Νταϊάνας που είχε ερωτηθείσα ότι, ήταν «γοητευτικός» και πως θα μπορούσε να είναι «λίγο πολύ προσεκτικός». Αρνήθηκε δε τότε, να σχολιάσει ότι κάτι είχε συμβεί, αλλά κι από την άλλη, πως θα μπορούσε να βγει η πριγκίπισσα και να το επιβεβαιώσει;

 

Από την άλλη, θεωρήστε ως δεδομένη την απάντηση από το βρετανικό παλάτι αυτή τη φορά…

 

Η συγγραφέας πάντως, επιμένει ότι κάτι είχε συμβεί, ενώ μέσα από το βιβλίο προκύπτει ότι ο Χουάν Κάρλος, δεν πήγε με μια και δυο, αλλά συνολικά με 1500 γυναίκες!

 

Το δεύτερο στοιχείο που προκύπτει μετά βεβαιότητας, σύμφωνα πάντα με την ίδια, είναι ότι ο Βασιλιάς δεν μοιράζεται την ίδια κρεβατοκάμαρα με τη Σοφία. Και όχι μόνο αυτό, αλλά έχουν να κοιμηθούν στο ίδιο δωμάτιο, κάτι παραπάνω από 35 χρόνια!

 

Το τελευταίο ταξίδι στη Μποτσουάνα

 

Ακόμη και το ταξίδι του Βασιλιά στη Μποτσουάνα πριν από δυο χρόνια, φαινεται ότι δεν ήταν για ένα αθώο σαφάρι.

 

Όπως αποκαλύφθηκε, στο σαφάρι τον συνόδευε η 46χρονη πριγκίπισσα Κορίνα Σάιν-Βίτγκενσταϊν, με την οποία φέρεται να διατηρούσε ερωτικό δεσμό πολλά χρόνια.

 

«Στην Ισπανία υπάρχουν δύο βασίλισσες», ήταν τότε ο τίτλος της La Stampa για το ταξίδι του βασιλιά στη Μποτσουάνα. Το δημοσίευμα ανέφερε ότι το παράνομο ζευγάρι γνωρίστηκε το 2006 σε μια εκδήλωση που είχε διοργανωθεί προς τιμή του Χουάν Κάρλος στην πόλη Ντίτζιγκεν, γενέτειρα της Κορίν.

 

Και όλα αυτα εν μέσω σφοδρών διαμαρτυριών!

 

«Η Ισπανία, αύριο, θα είναι αβασίλευτη δημοκρατία», φώναζαν το βράδυ χιλιάδες διαδηλωτές που κατέβηκαν στους δρόμους της Μαδρίτης και δεκάδων άλλων ισπανικών πόλεων πανηγυρίζοντας για την παραίτηση του βασιλιά Χουάν Κάρλος και ζητώντας το τέλος της μοναρχίας.

 

«Όχι πια βασιλιάδες, να γίνει δημοψήφισμα» και «Οι Βουρβόνοι στις εκλογές» είχαν γράψει στα πανό τους οι διαδηλωτές που κρατούσαν επίσης κόκκινες και μενεξεδιές σημαίες της Δεύτερης Δημοκρατίας του 1931.

 

Οι διαδηλωτές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα πολλών κομμάτων και οργανώσεων της αριστεράς και των οικολόγων σε περίπου άλλες 40 πόλεις της Ισπανίας.

 

«Πιστεύω ότι θα ήταν μια καλή στιγμή για να ανακηρύξουμε την (αβασίλευτη) δημοκρατία», δήλωσε μια 24χρονη φυσικοθεραπεύτρια.

 

Ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος «είχε μια ένδοξη ώρα όμως σήμερα (η μοναρχία) είναι ελαφρώς απαρχαιωμένη, λίγο άχρηστη, ένα αυξημένο κόστος, κυρίως μέσα στην κατάσταση κρίσης που ζούμε», πρόσθεσε.

 

 

Πηγή:24news.com.cy

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.