Ο Κώστας Καραμανλής σε συνέντευξη του στο TV ΕΠΙΛΟΓΕΣ

karamanlis3os19813

Για όλους και για όλα μίλησε και στην Ελένη Μωραίτη
Συγκεκριμένα ο Σερραίος Πολιτικός μίλησε
-Για την  μάχη της περιφέρειας  και είπε ότι στήριξε στις επιλογές του κόμματος αλλά  ήρθε σε πολύ δύσαρεστη θέση γιατί είδε δύο άξια στελέχη της παράταξης να «» κονταροχτυπιούνται «» .
Μιλώντας για τους  δύο υποψηφίους που πέρασαν στον 2ο γύρο είπε ότι  ο ένας  είχε την στήριξη της ΝΔ και ο άλλος ο κ. Τζιτζικώστας προέρχεται από την κεντροδεξιά παράταξη ,ενώ οι υπόλοιποι  υποψήφιοι είτε στηριζόταν σε κόμματα είτε όχι δεν τα κατάφεραν .
Κατέληξε λέγοντας ότι αυτό είναι το πολιτικό μήνυμα των περιφερειακών  εκλογών .
-Για τις επιλογές του κόμματος στις αυτοδιοικητηκές εκλογές και τα πιθανά λάθη που έγιναν είπε ότι μετά τις εκλογές θα γίνει συζήτηση μέσα στο κόμμα και ότι όλοι πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας
-Για την εμπλοκή των κομμάτων στις αυτοδιοικητικές εκλογές είπε ότι η θέση του είναι  τα κόμματα  να μην εμπλέκονται σε αυτές και οι πολίτες θα πρέπει επιλέγουν μόνοι τους αυτούς που θεωρούν άξιους και ικανούς
-Για τις ευρωεκλογές είπε ότι είναι πάρα πολύ μεγάλος λάθος η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να δώσει σε αυτές χαρακτήρα δημοψηφίσματος γατί είχαμε εκλογές πριν δύο χρόνια . Οι συνεχείς εκλογές είπε δεν βοηθούν την πολιτική σταθερότητα την ανάπτυξη και την οικονομία . Σχολιάζοντας την θέση  του ΣΥΡΙΖΑ ότι αν έρθει στην κυβέρνηση θα επαναφέρει τους μισθούς σε επίπεδα προ κρίσης είπε ότι και ο ΓΑΠ   το 2009 υποσχέθηκε ότι λεφτά υπάρχουν, οι πολίτες έκαναν  το λάθος  και  τον πίστεψαν και μας οδήγησε στα μνημόνια. .
-Για την πολιτική της κυβέρνησης είπε ότι καταλαβαίνει την δυσαρέσκεια του κόσμου . Γνωρίζει ότι όλοι οι Έλληνες περνούν δύσκολες ώρες. Θεωρεί ότι η κυβέρνηση έκανε και λάθη  αλλά  σε βασικά σημεία  η πολιτική αυτή έχει αρχίσει να  αποδίδει γι΄αυτό υπήρξε και το πρωτογενές πλεόνασμα του οποίου ένα μέρος δίνετε στις αδύναμες κοινωνικά ομάδες.
Τόνισε επίσης ότι η επιτυχία αυτή οφείλετε σε ποσοστό 80% στις προσπάθειες του Ελληνικού Λαού και 20% στην κυβέρνηση και κατέληξε εκφράζοντας την βεβαιότητά του ότι τα «»δύσκολα είναι πλέον πίσω μας «».
– Για την συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ είπε ότι δεν ήταν επιλογή της ΝΔ αλλά του Ελληνικού Λαού
Ο Ελληνικός Λαός είπε  δεν έδωσε αυτοδυναμία στην ΝΔ και επέλεξε  πολυκομματική κυβέρνηση.
-Για τον Δήμο Σερρών  αναφέρθηκε στις φήμες που τον ήθελαν να στηρίζει διάφορους υποψηφίους διαψεύδοντάς τις κατηγορηματικά .
Δήλωσε ότι στήριξε τον Θεόδωρο Μιλήδη γιατί τον εκτιμά σαν προσωπικότητα και είπε ότι στον δεύτερο γύρο οι δημότες πρέπει να ψηφίσουν αυτόν που θεωρούν ποιο άξιο και ποιο ικανό  . «‘Αυτή άλλωστε είπε είναι και η φιλοσοφία μου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές»»..

Πηγή: dovites.blogspot.gr

Μοίρασε το νέο μαςShare on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on TumblrEmail this to someone