Μαγαζί στην Αθήνα τιμάει την Σερραϊκή μπουγάτσα!

creamandcoffee

 

serraikimpougatsa2Μεγάλη Τρίτη στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στην οδό Κάρπου 13 στο Νέο Κόσμο, άνοιξε τις πόρτες του ένα καινούργιο μαγαζί, αποκλειστικά με Σερραϊκή μπουγάτσα και καφέ. Εν καιρώ κρίσης λοιπόν, άρχισε ο ιδιοκτήτης να ετοιμάζει το μαγαζί, και να κάνει συνεννοήσεις με τους προμηθευτές από τις Σέρρες. Κόντρα λοιπόν στο ρεύμα, και παρόλο που σχεδόν ερημώνουν πολλές γειτονιές επειδή κλείνουν επιχειρήσεις, ο κ.Σωτήρης με προσωπικές του θυσίες κέρδισε το στοίχημα και άνοιξε τη δική του επιχείρηση, αφού το είχε όνειρο από μικρός, όντας και στις ρίζες του Σερραίος. Ο νεαρός επιχειρηματίας μας υποδέχτηκε με χαρά και ζεστασιά στο μαγαζί του, και πάντα με ενα όμορφο χαμόγελο στα χείλη, μας κέρασε μία θεσπέσια μπουγάτσα γλυκιά, με μπόλικη κανέλλα και καφέ.

 

Ο νεαρός ιδιοκτήτης μίλησε αποκλειστικά στο serrasnews.gr για τους κόπους που έκανε για το μαγαζί του.

Έκανα πολλές θυσίες για να ανοίξω αυτό το μαγαζί. Ήμουν αρκετό καιρό άνεργος, και έτσι αποφάσισα να ρισκάρω όλες μου τις οικονομίες για να ανοίξω την επιχείρηση. Ευχαριστώ όλη την οικογένειά μου θερμά που με στήριζαν σε αυτό όλον αυτό τον καιρό. Αυτή η επιχείρηση θα είναι οικογενειακή, και θέλω να την συνεχίσουν τα παιδιά μου, τα παιδιά τους, και οι επόμενες γενεές.

Το μαγαζί από μέσα είναι πανέμορφο, λιτό και μοντέρνο, και κυρίως είναι γεμάτο ζεστά χαμόγελα που περιμένουν με χαρά να σας εξυπηρετήσουν!

serraikimpougatsa1

Εμείς χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ο κ.Σωτήρης έκανε μια τέτοια προσπάθεια σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Του ευχόμαστε να έχει καλές δουλειές και μεγάλη πελατεία!

Η Σερραϊκή μπουγάτσα Cream&Coffee βρίσκεται στον Νέο Κόσμο στην Αθήνα, Κάρπου 13.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.