Ξεκινά η «Πολιτεία των Ευχών»

politia ton eyxon  2014 2014-12-2 002.jpgΠαρά την οικονομική κρίση και την σκληρή καθημερινότητα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, ο Δήμος Σερρών και η Κοινωφελής Επιχείρησή του, αποφάσισαν να μετατρέψουν τις Σέρρες σε μία μεγάλη πολιτεία χαράς και εορταστικής προσμονής για τα Χριστούγεννα που έρχονται και το νέο χρόνο που  πλησιάζει.

Ακόμη μία χρονιά αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία και η πολιτεία των Ευχών θα ανοίξει τις πύλες της, προκειμένου να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους που θα επιθυμήσουν να απολαύσουν την γοητεία της πλέον όμορφης περιόδου του έτους και να ζήσουν λίγες στιγμές εορταστικής μαγείας.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου  Σερρών (ΚΕΔΗΣ) διοργανώνει  τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις «Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ» κι’ εφέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά, στο Πάρκο του Θερινού Θεάτρου του Δήμου από 5 / 12 / ΄14   έως  6 / 1 / ΄15. 

Βασικός στόχος παραμένει η ενίσχυση του Ταμείου Αλληλεγγύης, ώστε να ωφεληθούν ανήμποροι συμπολίτες μας και να λάβουν έτσι μικρές δόσεις χαράς, τις άγιες ημέρες, όπως επίσης και η στήριξη της σερραικής αγοράς και των επιχειρήσεων.

Στην Πολιτεία των Ευχών, πέραν της παρουσίας της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. με διάφορες δράσεις (των ΚΔΑΠ – ΚΔΑΠ ΜΕΑ, του Εικαστικού Εργαστηρίου «ΑΡΤΙΟ», της Σχολής χορού), κοινωνικού και φιλανθρωπικού ενδιαφέροντος, θα λειτουργούν καθημερινά στο χώρο, που θα είναι διακοσμημένος χριστουγεννιάτικα,  παγοδρόμιο, καρουζέλ, παγοτσουλίθρα, συγκρουόμενα, τεράστια φουσκωτά παιχνίδια κ.λ.π. για τη διασκέδαση όλων των μικρών και μεγάλων επισκεπτών μας, κλόουν, ξυλοπόδαροι, και σώου για τα παιδιά. Και όπως κάθε χρόνο το τρενάκι, που θα ξεναγεί τους επισκέπτες στο κέντρο της πόλης και θα τους φέρνει στην Πολιτεία των Ευχών.

Τέλος, θα υπάρχει πλούσιο βραδινό πρόγραμμα με νεανικά μουσικά συγκροτήματα, μουσικές βραδιές, παραδοσιακά και άλλα χορευτικά σχήματα ενώ τα πρωινά θα λαμβάνουν χώρα διάφορα χάπενιγκς, μάγος, καραγκιόζης, κουκλοθέατρο, κατασκευές, face painting κ.α.

Στην Πολιτεία των Ευχών θα έχουν παρουσία με διάφορες δράσεις πολλοί κοινωνικοί φορείς και πολιτιστικοί σύλλογοι με παραδοσιακά χορετικά σχήματα από όλο το Νομό, ενώ τα βράδια έχουν προγραμματιστεί συναυλίες με γνωστούς πανελληνίως καλλιτέχνες, τοπικά μουσικά σύνολα και νεανικά συγκροτήματα.

Σας καλούμε να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις του Δήμου και της Κοινωφελούς Επιχείρησής του και να επισκεφθείτε από τις 5 αυτού του μήνα  έως τις 6 Ιανουαρίου την Πολιτεία των Ευχών που στήθηκε ειδικά στο Πάρκο του Θερινού Θεάτρου του Δήμου. Βασικός στόχος μας είναι να παρέχουμε σ’ όλους-και κυρίως στα παιδιά-χαρά, διασκέδαση και δώρα!!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.