Ημέρα της Γυναίκας 2014 στην Σέρρες

 
Ο Ομιλος Σερρών για UNESCo συμμετέχει στην Ημέρα της Γυναίκας με την τιμητική βράβευση της κας Ελεθεριάδου Στέλλας-Πρόεδρου του Λυκείου Ελληνίδων Σερρών για την μακρόχρονη προσφορά της στην κοινωνία των Σερρών σε ο,τι αφορά την αναζωπύρωση και διατήρηση των Ελληνικών εθίμων και τοπικών παραδόσεων, όπου με ανιδιοτέλεια και πάθος προωθεί και προάγει τους καταστατικούς σκοπούς σε όλα τα τμήματα του Λυκείου Ελληνίδων Σερρών κάνοντας πιο ενεργούς στις συγκεκριμένες θεματικές τους νέους της κοινωνίας των Σερρών.
καί της κας Νιννέτας Φραγγεδάκη, Προέδρου της ΕΓΕ Σερρών για την μακρόχρονη πρόσφορα της μέσα από τις δράσεις του παραρτήματος Ε.Γ.Ε. Σερρών τις όποιες με ανιδιοτέλεια και πάθος προωθεί, σε ο,τι αφορά την κατάργηση των κοινωνικών ανισοτήτων και την εξάλειψη διακρίσεων κατά των γυναικών, την καταπολέμηση της ενδοοικογενειακής βίας, την εναρμόνιση της οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής τους και την κατοχύρωση των κεκτημένων δικαιωμάτων των γυναικών.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική αίθουσα συνεδριάσεων –Περιφέρειας Σερρών-στις 7 Μαρτίου 2014 ώρα 12:00το πρωί. Θα προλογίσει για την ημέρα η κ Κρυσταλλία Κεραμιδά δικηγόρος μέλος των νέων της UNESCOτων Σερρών – See more at:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.