Η Κατερίνα Στανίση για τις Σέρρες : “Έχω πολλούς φίλους εδώ…”

Για μία εμφάνιση βρέθηκε η, αγαπητή σε όλους Κατερίνα Στανίση, το περασμένο Σάββατο στις Σέρρες, στο ODEON live club.
Ιδιαίτερα ανανεωμένη διασκέδασε το κοινό ερμηνεύοντας παλιότερες και πρόσφατες επιτυχίες της, ενώ παρουσίασε και το νέο της τραγούδι με τίτλο “Χάσαμε”.

stanisi

Ο κόσμος είχε την δυνατότητα να την απολαύσει από τις 02:00 η ώρα περίπου μέχρι τα χαράματα.
Μεγάλη εντύπωση έκανε,εκτός από την ιδιαίτερη φωνή της ερμηνεύτριας, η απλότητα της, αφού δεν σταμάτησε να τραγουδάει, βγαίνοντας φωτογραφίες με το κοινό που έσπευσε να την αποθεώσει, ενώ στα διαλείμματα, οι πόρτες του καμαρινιού της ήταν ανοιχτές και χάριζε στους θαυμαστές της αυτόγραφα.
Φιλική,αυθεντική και ακούραστη, με την λήξη του προγράμματος μας υποδέχτηκε στο καμαρίνι λέγοντας: “Για εμένα σημασία έχει να περάσατε καλά… Να διασκέδασε ο κόσμος με το πρόγραμμα“. Στη συνέχεια μίλησε για την πόλη των Σερρών με τα καλύτερα λόγια “Έχω επισκεφθεί πολλές φορές την όμορφη
πόλη σας, όχι μόνο για να τραγουδήσω αλλά και γιατί έχω πολλούς φίλους εδώ. Είχα να έρθω καιρό αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω ξανά.

10361598_10203923958447600_2165158910205638440_n

Στην ερώτηση μας, αν υπάρχουν διαφορές μεταξύ της πρωτεύουσας και επαρχιακών πόλεων όπως οι Σέρρες, στο θέμα “Διασκέδαση” η Κατερίνα Στανίση απάντησε χαρακτηριστικά.. “Εμείς οι Βόρειοι, όπως και να το κάνουμε έχουμε πιο εκρηκτικό ταπεραμέντο. Βγαίνουμε γιατί θέλουμε να διασκεδάσουμε και όχι για να πούμε ότι βγήκαμε. Και αυτό είναι η ουσία…
Τέλος, μας ευχαρίστησε θερμά και ευχήθηκε σε όλους τους Σερραίους υπομονή και αισιοδοξία για τις δυσκολίες της εποχής.

Πηγή: kaloukakou.wordpress.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.