Εξιχνιάστηκαν ακόμα δύο περιπτώσεις απάτης σε βάρος πολιτών στις Σέρρες

 

Εξιχνιάστηκαν ακόμα δύο περιπτώσεις απάτης σε βάρος πολιτών στις Σέρρες

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 52χρονης ημεδαπής. Η 52χρονη παριστάνοντας ψευδώς ότι θα βοηθήσει ημεδαπές σε διάφορες διοικητικές διαδικασίες απέσπασε από την μία από αυτές το χρηματικό ποσό άνω των 20.000 ευρώ. Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών ακόμα δύο περιπτώσεις εξαπάτησης πολιτών στις Σέρρες. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μίας ημεδαπής 52 ετών για απάτη και απόπειρα απάτης.

 Ειδικότερα, η δράστιδα παριστάνοντας ψευδώς ότι θα βοηθήσει δύο ημεδαπές σε διάφορες διοικητικές διαδικασίες κατάφερε να αποσπάσει από την μία από αυτές σημαντικό χρηματικό ποσό.

 Συγκεκριμένα, η 52χρονη εξαπάτησε μία 54χρονη ότι θα την βοηθούσε να ασφαλιστεί σε φορέα του Ελληνικού Δημοσίου, καθώς και να ανοίξει επιχείρηση και της απέσπασε τμηματικά από τον Αύγουστο έως το Νοέμβριο του έτους 2013 το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ. Επίσης, η 52χρονη αποπειράθηκε να εξαπατήσει μία 43χρονη βοηθώντας την με την διεκπεραίωση υπόθεσης της στην Δ.Ο.Υ. Σερρών στις αρχές του έτους 2014.

 Η προαναφερόμενη είχε συλληφθεί για απάτη τον Ιανουάριο του 2014 και όπως είχε προκύψει ενεχόταν και σε άλλη παρόμοια αξιόποινη πράξη.

 Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της 52χρονης θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.