Ενημερωτική ημερίδα για την ποιότητα τροφίμων στις Σέρρες

trofima_serresΤην Τετάρτη 17 Ιουλίου και ώρα 18.00 διοργανώνεται στις Σέρρες ενημερωτική ημερίδα με θέμα την ποιότητα και τα αναπτυξιακά εργαλεία στον τομέα των τροφίμων και της εστίασης.

Η εκδήλωση που διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Σερρών σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Εταιρεία Σερρών και την Επιστημονική υποστήριξη του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), θα διεξαχθεί στην αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης», στον 3ο όροφο του επιμελητηριακού μεγάρου.

Υψηλόβαθμα στελέχη του ΕΦΕΤ από την Αθήνα, θα ενημερώσουν για το ρόλο του ΕΦΕΤ στο ευαίσθητο θέμα της υγιεινής των τροφίμων, για τα σεμινάρια του ΕΦΕΤ και τους σχετικούς ελέγχους, τη σπουδαιότητά τους στην υγιεινή των τροφίμων και στις επιχειρήσεις του κλάδου εστίασης και των κλάδων που ασχολούνται με τα τρόφιμα, ενώ παράλληλα η ΑΝΕΣΕΡ θα ενημερώσει τους παρευρισκόμενους για την 3η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο τοπικό πρόγραμμα Leader και τη χρηματοδότηση σχετικών δράσεων.

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

1ο Μέρος: ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (Ε.Φ.Ε.Τ.)
-«Παρουσίαση Τμήματος Εκπαίδευσης – Εκπαίδευση Προσωπικού Επιχειρήσεων Τροφίμων και Εθελοντών σε συσσίτια»:
Εισηγητής: Ευάγγελος Μουρελάτος – Προϊστάμενος Τμήματος Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης – Ενημέρωσης – Πληροφορικής του ΕΦΕΤ.

-«Υπηρεσίες του Τμήματος Ενημέρωσης του ΕΦΕΤ προς Πολίτες και Επιχειρήσεις»
Εισηγητής: Κατερέλος Νικόλαος – Προϊστάμενος Τμήματος Ενημέρωσης  της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης – Ενημέρωσης Πληροφορικής του ΕΦΕΤ.

2ο Μέρος : ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕΡΡΩΝ –  LEADER
Στα πλαίσια της 3ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Τοπικού Προγράμματος LEADER
-«3η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Τοπικού Προγράμματος LEADER – δυνατότητα χρηματοδότησης επενδύσεων»
Εισηγητής: Καλογερούδης Ιωάννης – Πολιτικός Μηχανικός της Ομάδας Τοπικής Δράσης «ΑΝ.Ε.ΣΕΡ. Α.Ε.»

Nα σημειωθεί ότι η ημερίδα θα μεταδοθεί live από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου www.serreschamber.gr και της Αναπτυξιακής Εταιρείας Σερρών www.aneser.gr

Πηγή : agronews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.