Εξιχνιάστηκαν 6 κλοπές – διαρρήξεις σε οικίες σε χωριό των Σερρών

αρχείο λήψηςΕξιχνιάστηκαν 6 κλοπές – διαρρήξεις σε οικίες σε χωριό των Σερρών

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Συνολικά αφαιρέθηκαν χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα, η αξία των οποίων ξεπερνά τα 20.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκαν, μετά από αξιοποίηση στοιχείων και μεθοδικής έρευνας των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, συνολικά 6 κλοπές – διαρρήξεις σε οικίες, που έγιναν τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο του 2014 σε χωριό των Σερρών.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 37 και 17 ετών, καθώς και ενός ακόμα άγνωστου συνεργού τους, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, ενεργώντας από κοινού, κυρίως τις απογευματινές ώρες κατά το χρονικό διάστημα από 10 Σεπτεμβρίου έως 28 Οκτωβρίου του 2014, διέρρηξαν συνολικά 6 οικίες σε χωριό των Σερρών, είτε παραβιάζοντας τις κύριες εισόδους, είτε αναρριχόμενοι παραβίαζαν τα παράθυρα των οικιών.

Από τις 6 οικίες συνολικά αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα, η αξία των οποίων ξεπερνά τα 20.000 ευρώ.

Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο του 37χρονου βρέθηκαν ένας χρυσός σταυρός που αφαιρέθηκε από την οικία 63χρονης και ένα κατσαβίδι, τα οποία κατασχέθηκαν, καθώς επίσης και το παραπάνω όχημα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.