Εγκαίνια Θεάτρου – Πολυχώρου Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Ηράκλειας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 13 Μαΐου 2014 έγιναν τα εγκαίνια από τον Δήμαρχο Ηράκλειας κ. Κλεάνθη Κοτσακιαχίδη της ανακαινισμένης αίθουσας «ΘΕΑΤΡΟΥ-ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ» (κτίριο πρώην κινηματογράφου ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ), στην Ηράκλεια.

Παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Μωυσιάδης Ι., Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηράκλειας κ. Γκόγκας Ν., οι Αντιδήμαρχοι Ηράκλειας κ. Μουρατίδης Ν. και κ. Στοΐλας Λ., ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ηράκλειας κ. Κουτσάκης Γ., ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Ηράκλειας κ. Πατσάκας Γ., Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι πρώην Δήμαρχοι Ηράκλειας κ. Σαμαράς Χρ. και κ. Σταματίου Π., εκπρόσωποι Κοινωνικών φορέων και πλήθος δημοτών.

Μετά την τέλεση των εγκαινίων, χαιρέτησαν την εκδήλωση ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μωυσιάδης Ι., ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γκόγκας Ν. και ο Δήμαρχος Ηράκλειας κ. Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης, ο οποίος ευχαρίστησε τους συντελεστές του έργου επισημαίνοντας ότι πρόκειται για ένα σημαντικό έργο πολιτισμού το οποίο θ’ αποτελέσει για την κοινωνία της Ηράκλειας χώρο έκφρασης και δημιουργίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Κουτσάκης Γ., που ήταν και ο συντονιστής της βραδιάς, δήλωσε πως η πρώτη εκδήλωση που θα φιλοξενηθεί στον χώρο θα είναι στις 05 Ιουνίου 2014 και αφορά στην βράβευση μαθητών που συμμετείχαν στον μαθητικό διαγωνισμό με θέμα το περιβάλλον, σε συνεργασία της Κοινωφελούς Επιχείρησης με τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Σερρών.

Την βραδιά των εγκαινίων έκλεισε με την εντυπωσιακή της παρουσία η Μικτή Χορωδία Ηράκλειας, υπό την καθοδήγηση του μαέστρου κ. Βαφειάδη Δ.

 2014-05-13-1

2014-05-13-2

2014-05-13-3

Μοίρασε το νέο μαςShare on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on TumblrEmail this to someone