Διοργάνωση 1ων Διασυνοριακών Φιλικών Αγώνων στο πλαίσιο του έργου SPORTS FOR ALL

Θέμα:   Διοργάνωση 1ων Διασυνοριακών Φιλικών Αγώνων  στο πλαίσιο του έργου «SPORTS FOR ALL – Προώθηση του μαζικού αθλητισμού στη διασυνοριακή περιοχή του Δήμου Petrich και Δήμου Σερρών» στις Σέρρες 31/10 και 1/11/2014

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκαν από τον Δήμο Σερρών οι 1οι Διασυνοριακοί Φιλικοί Αγώνες στο πλαίσιο του έργου: «SPORTS FOR ALL – Προώθηση μαζικού αθλητισμού στη διασυνοριακή περιοχή Δήμου Σερρών Ελλάδος και Δήμου Petrich Βουλγαρίας» στις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου 2014.
4-11-2014 sport for all.jpg
Στους αγώνες συμμετείχαν 70 παιδιά από το Δήμο Σερρών και 50 από το ΔήμοPetrich, τα οποία, συνοδεία των προπονητών τους, αγωνίστηκαν στα αθλήματα του μπάσκετ, του ποδοσφαίρου και της πάλης. Τα αθλήματα πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Κοιλάδας Αγίων Αναργύρων, το Κλειστό Γυμναστήριο Ομόνοιας και το (Ε) Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου παρουσία του Αντιδημάρχου Ανάπτυξης, Αγροτικής Οικονομίας και Τουρισμού κ. Παναγιώτη Γρηγοριάδη, της Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς και Δια Βίου Μάθησης κ. Σοφίας Μπιτζίδου και του Αντιδημάρχου Κοινωνικών Υποθέσεων του Δήμου Petrich Dr Nukolai Georgiev.
4-11-2014 sport for all1.jpg
Η διοργάνωση των διασυνοριακών αγώνων είχε ως στόχο την ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας για τους αθλητικούς φορείς στις περιοχές των Σερρών και του Petrich, καθώς και την επαφή των παιδιών με συνομήλικούς τους αθλητές από τη γειτονική χώρα. Αποτελεί συνέχεια των δράσεων που έχουν υλοποιηθεί στο πλαίσιο του έργου SPORTS FOR ALL, το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα-Βουλγαρία 2007-2013 και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Εθνικούς Πόρους Ελλάδας και Βουλγαρίας. 4-11-2014 sport for all2.jpg

Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους συλλόγους που συμμετείχαν και κυρίως τον υπεύθυνο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Πανσερραϊκού κ. Αβραμάκη Νίκο, τον προπονητή του Αθλητικού Ομίλου Καλαθοσφαίρισης Ίκαροι Σερρών κ. Σπανό Παναγιώτη και τον προπονητή του Παλαιστικού Συλλόγου Καλών Δένδρων  κ. Γάτσιο Χρήστο για την πολύτιμη βοήθειά τους στο συντονισμό και οργάνωση της εκδήλωσης.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους συμμετέχοντες και κυρίως τους μικρούς αθλητές, οι οποίοι απέδειξαν ότι διαθέτουν, εκτός από υψηλά αθλητικά προσόντα, ακόμα υψηλότερη αθλητική άμιλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.