Αχιλλέας Καραμανλής: η δημοκρατία μας δεν βρίσκεται σήμερα στον σωστό δρόμο

karamanlis.ashx

«Πάσχει από πολλά» δήλωσε μετά από εκδήλωση της ΝΔ στις Σέρρες

«Η δημοκρατία μας σήμερα δεν βρίσκεται στο σωστό το δρόμο που την έβαλε ο Καραμανλής», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο τέως υπουργός και αδελφός του Κωνσταντίνου Καραμανλή, Αχιλλέας Καραμανλής, μετά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καραμανλής δήλωσε: «Όταν θυμάμαι πως ξεκινήσαμε αυτή την πορεία 40χρονια πριν, εσείς και η σημερινή νεολαία δεν είχατε ιδέα το πόσο μεγάλη προσπάθεια χρειάστηκε για να θεμελιώσουμε αυτή τη Δημοκρατία. Η Δημοκρατία μας σήμερα δεν βρίσκεται στο σωστό το δρόμο που την έβαλε ο Καραμανλής. Πάσχει από πολλά. Εύχομαι η νέα γενιά, να βγει καλύτερη από τη γενιά του Πολυτεχνείου. Και το λέω αυτό με κάθε επίγνωση των όσων λέω».

Ο τέως υπουργός πρόσθεσε σχετικά με την ίδια γενιά: «Η γενιά του Πολυτεχνείου δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Ο Καραμανλής και η Ν.Δ. τους προσέφερε τη μεγαλύτερη ευκαιρία που είχανε στα χέρια τους. Μία Ελλάδα, μία Δημοκρατία, μέσα σε μια κοινωνία της Ευρώπης που είχε όλη την άνεση και δυστυχώς αυτή η νεολαία δεν στάθηκε στο ύψος της»

Πηγή: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.