Αραμπατζής Αθανάσιος (Θάνος) υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σερρών

Γεννήθηκα στις 13 Ιανουαρίου 1986 στις Σέρρες. Κατάγομαι από τις οικογένειες του Αλέξανδρου Α. Αραμπατζή και της Αγγελικής Β. Ηλιούδη. Είμαι παντρεμένος με την Ελισάβετ  Παναγιώτου, Αρχιτέκτων Μηχανικό. Η οικογένεια μου, με τις αρχές της, συνέβαλε ουσιαστικά στη διαμόρφωση του χαρακτήρα μου, των  ιδεών μου και των οραμάτων μου. Ολοκλήρωσα τις ακαδημαϊκές μου σπουδές  στο τμήμα μηχανολογίας του ΤΕΙ Σερρών με  εξειδίκευση στον ενεργειακό τομέα. Ξεκίνησα την επαγγελματική μου σταδιοδρομία, το 2003, στην εταιρεία BSA Batteries Α.Ε. με έδρα τη  ΒΙ.ΠΕ. Σερρών. Από το 2006 κατέχω τη θέση του αντιπροέδρου, στο Διοικητικό Συμβούλιο της άνωθεν εταιρείας, δραστηριοποιούμενος σε θέματα μηχανολογικού εξοπλισμού, περιβαλλοντικής πολιτικής και διασφάλισης ποιότητας με ειδίκευση στην ανακύκλωση επικίνδυνων αποβλήτων.

Από τον Δεκέμβριο του 2013, είμαι εταίρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συστήματος Συλλογικής Εναλλακτικής Διαχείρισης  αποβλήτων συσσωρευτών «COMBATT», πανελλαδικής εμβέλειας με έδρα την Αθήνα, σε συνεργασία με τον ΕΟΑΝ (Εθνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης) και το ΥΠΕΚΑ (Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής). Οι επαγγελματικές μου ενασχολήσεις, μου έδωσαν τη δυνατότητα να συμμετέχω σε διεθνείς εκθέσεις και συνέδρια σε πολλές χώρες  της Ευρώπης, αλλά και στην Αμερική και συγκεκριμένα στην Ν. Υόρκη, όπου είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τις αναπτυξιακές δυνατότητες της οικονομίας των άλλων χωρών, αλλά και να αποκτήσω την απαραίτητη εμπειρία και τις γνώσεις, που θα μπορούσαν να εφαρμοστούν για την ανάπτυξη της ιδιαίτερης πατρίδας μου, τις Σέρρες. Εκπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις στο σώμα της Στρατονομίας.Η αγάπη μου για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό με οδήγησε, σε ηλικία μόλις οχτώ ετών, να ασχοληθώ με τους αγώνες ταχύτητας ΚΑΡΤ. Οι πρώτες διακρίσεις, κατόπιν σκληρής προσπάθειας και επίμονης ενασχόλησης με το συγκεκριμένο άθλημα, ήρθαν σε ηλικία 11 ετών.

Το 2001, σε ηλικία 16 ετών, αναδείχθηκα πρωταθλητής Ελλάδος στους πανελλήνιους αγώνες ΚΑΡΤ, με αποκορύφωση το 2002, να συμμετέχω στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα μηχανοκίνητων αγώνων ΚΑΡΤ στην ομάδα του Michael Schumacher, μαζί με τον πρωταθλητή οδηγό της Formula 1 Sebastian Vettel. Οι προσωπικές επαφές, που διατηρώ μέχρι και σήμερα, με την συγκεκριμένη ομάδα, είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσουν τον συνδετικό κρίκο για την επίτευξη εξαιρετικών διοργανώσεων και αγώνων στο Αυτοκινητοδρόμιο και την πίστα ΚΑΡΤ. Το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών ήταν και είναι, το δεύτερο σπίτι μου. Από το 2003 συμμετέχω ενεργά ως κριτής αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού, ενώ το 2007 ανέλαβα καθήκοντα γραμματέα της Λέσχης Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας Σερρών (Λ.Α.Μ.Σ).  Παράλληλα είμαι διαιτητής ,‘’Αλητάρχης’’, των πανελληνίων αγώνων ΚΑΡΤ. Η αγάπη μου για τον αθλητισμό και την πόλη μου με οδήγησαν στο να συμμετέχω, ως ενεργό μέλος, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ  Πανσερραϊκός, για τις δύο προηγούμενες σεζόν. Ο ‘’Πανσερραϊκός’’ είναι η μοναδική ποδοσφαιρική ομάδα που λατρεύω και υποστηρίζω θερμά. Στις Δημοτικές Εκλογές του Νοεμβρίου 2010, μετά από παρότρυνση πολλών Σερραίων, ήμουν υποψήφιος σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Σερρών με τον συνδυασμό Δυναμική Πορεία Ανάπτυξης του Στέφανου Φωτιάδη.

Κατάφερα να εκλεγώ πρώτος σε ψήφους και έκτοτε να συμμετέχω ενεργά μέχρι και σήμερα στο Συμβούλιο της Τοπική Κοινότητας Σερρών.«Η αγάπη μου για αυτόν τον ευλογημένο τόπο, τις Σέρρες, με έκανε να αποφασίσω να μείνω μόνιμα εδώ και να προσπαθήσω για την ευρεία ανάπτυξή του. Θεωρώ πως η γεωγραφική θέση του δήμου Σερρών, τον καθιστά ένα μεγάλο αστικό κέντρο, όπου μπορούν να γίνουν αξιόλογες επενδύσεις και παράλληλα να στηριχθεί και να αναπτυχθεί η υπάρχουσα αγορά, ανοίγοντας νέες θέσεις εργασίας στον τόπο. Ο σωστός σχεδιασμός, οι δυναμικές πρωτοβουλίες και οι στοχευόμενες δράσεις μπορούν να αναπτύξουν μερικούς από τους οικονομικούς πνεύμονες του δήμου Σερρών, όπως είναι το χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά και το αυτοκινητοδρόμιο Σερρών. Είναι πολύ σημαντική για μένα η πρόκληση που γεννάται μέσα από την ενεργή ενασχόληση μου με τα κοινά, καθώς στόχος μου είναι να πείσω τους ανθρώπους της γενιάς μου πως αυτός ο δήμος μπορεί να πάει μπροστά και να γίνει ένας τόπος που οι πολίτες του και κυρίως οι νέοι δε θα θέλουν να τον εγκαταλείψουν. Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Στέφανου Φωτιάδη είναι μία κίνηση ελπίδας για τον τόπο μου και μου δίνει τη δυνατότητα να συνδράμω στην κοινωνική και οικονομική ανάταση του δήμου σε μια εξαιρετικά κρίσιμη, οικονομικά στιγμή. Συμμετέχω σε ένα ψηφοδέλτιο νίκης και ελπίδας που δεν εξαρτάται από κόμματα, πολιτικές παρατάξεις και κυβερνήσεις και έχει σκοπό την ανάπτυξη και την ευημερία αυτού του τόπου, τη διαφύλαξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και της συμβολής στην κοινωνική μέριμνα. Ο Στέφανος Φωτιάδης απέδειξε ότι μπορεί να ηγηθεί αυτού του τόπου με βαθιές αλλαγές και ρεαλιστικές λύσεις. Με πίστη και θέληση, όλοι εμείς που συμμετέχουμε στον συνδυασμό «Δυναμική Πορεία Ανάπτυξης», προωθούμε το μήνυμα ότι με την ομαδική προσφορά όλων των Σερραίων και κυρίως των νέων ανθρώπων, θα πραγματοποιήσουμε το όραμά μας».

793829_700825059981586_7011232242193134827_o          Arabatzis cv 05 NEW

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.