Εφαρμογή για να έχετε Android Tablet στον υπολογιστή σας!

01-BlueStacks1Η εταιρία Bluestacks ανέπτυξε desktop εφαρμογή Android emulator!

Το Bluestacks app player είναι μια desktop εφαρμογή για Windows και Mac, η οποία σας επιτρέπει να «τρέξετε» ένα κανονικό android tablet στον υπολογιστή σας!

Για να χειριστείτε το πρόγραμμα, θα χρειαστείτε το πληκτρολόγιο, το ποντίκι σας, και λίγη υπομονή καθώς θα πρέπει να συνηθίσετε τις κινήσεις των διάφορων touch gestures των tablets. Το πληκτρολόγιο δουλεύει κανονικά ως hardware keyboard, όπως επίσης και το ποντικοί δουλεύει κανονικότατα με τη ροδέλα να παίρνει το ρόλο των swipe up/down για τα μενού. Μπορείτε να κατεβάσετε και να τρέξετε οποιαδήποτε εφαρμογή, ακόμα και από το Play Store.

Η μόνη προϋπόθεση για να έχετε το Play Store στο Bluestacks είναι να κατεβάσετε το αρχείο apk της τελευταίας έκδοσης του Google Play Store. Εναλλακτικά, αν δε θέλετε να συνδέσετε το λογαριασμό σας με αυτό το tablet, τότε θα πρέπει να κατεβάσετε όλες τις εφαρμογές χειροκίνητα, δηλαδή να βρείτε τα αρχεία apk στο Internet, να τα κατεβάσετε, και απλά να κάνετε διπλό κλικ και οι εφαρμογές θα εγκατασταθούν αυτόματα!

Αυτό που κάνει το Bluestacks να ξεχωρίζει από αλλά Android Emulators είναι η πλήρης υποστήριξη των περισσότερων παιχνιδιών, ώστε να μπορείτε να τα παίζετε με το πληκτρολόγιο σας. Για παράδειγμα, το Real Racing 3, μπορείτε να το παίξετε με τα βελάκια όπως θα παίζατε και το Need For Speed! Μπορείτε να το τρέξετε είτε σε παράθυρο είτε σε fullscreen (υπάρχει ειδικό κουμπάκι μέσα στην εφαρμογή).

 

Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος:

-2GB RAM

-Κάρτα γραφικών με pixel shader v2.0 και άνω. 

 

Η εφαρμογή όταν έβγαλε public beta τον Μάρτιο του 2012 είχε πάνω από 1 εκατομμύριο downloads μέσα σε 10 μόλις ημέρες!

Αξίζει να το δείτε, τρέχει πάνω από 750,000 εφαρμογές επίσημα!

 

Επιμέλεια: George D. Flamouris

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.