Ανανεώθηκε το Nissan 370Z Nismo

Τον Ιούλιο αναμένεται στην αγορά

Ανανεώθηκε στα σημεία το Nissan 370Z στην έκδοση Nismo, με τις αλλαγές να αφορούν σε μικρές αισθητικές «πινελιές», στον εμπλουτισμό του εξοπλισμού, αλλά και στην επιλογή –για 1η φορά- για αυτόματο κιβώτιο.

Η μάζωξη ZDayZ της Β. Καρολίνας των Η.Π.Α. είναι το σκηνικό που διάλεξε η Nissan για να παρουσιάσει στο ευρώ κοινό την ανανεωμένη εκδοχή του 370Z Nismo, το οποίο θα ξεκινήσει την εμπορική του «σταδιοδρομία» τον προσεχή Ιούλιο σε άγνωστες ακόμα τιμές. Προεξάρχοντα σημεία της διαφοροποίησής του είναι οι ήπιες αισθητικές αλλαγές μέσα-έξω, η τροποποιημένη ανάρτηση, νέο πακέτο Tech και –για πρώτη φορά- με την επιλογή ενός αυτόματου κιβωτίου 7 σχέσεων.

Σε ό,τι αφορά στη σχεδίαση, στο εμπρόσθιο μέρος υπάρχει ένας ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας, ο οποίος φιλοξενεί φώτα ημέρας LED, αλλά και κόκκινες λεπτομέρειες στο εμπρόσθιο σπόιλερ, οι οποίες συνεχίζονται και στα αντίστοιχα πλευρικά. Οι 19άρες ζάντες αλουμινίου είναι νέας σχεδίασης, το πίσω σπόιλερ έχει μικρύνει, ενώ το κάτω τμήμα της πίσω όψης του οχήματος έχει επανασχεδιαστεί.

Το εσωτερικό του 2015MY 370Z Nismo έχει δεχθεί επανασχεδιασμένα κόκκινα-μαύρα δερμάτινα καθίσματα της Recaro με λεπτομέρειες από Alcantara. Υπάρχει η επιλογή για το νέο εξοπλιστικό πακέτο Tech, το οποίο προσφέρει ένα σύστημα πλοήγησης με οθόνη 7 ιντσών, κάμερες οπισθοπορείας, σύνδεση Bluetooth κ.α. «καλούδια».

Κάτω από το καπό συναντάμε το ίδιο V6 μοτέρ των 2,7 λτ. και 350 ίππων, αλλά, πλέον –για πρώτη φορά- υπάρχει η επιλογή για ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 7 σχέσεων μετάδοσης με σύστημα Downshift Rev Matching (DRM) και σειριακή λειτουργία μέσω paddleς στο τιμόνι. Το βασικό κιβώτιο με το οποίο η Nissan εξοπλίζει το μοντέλο της είναι 6 σχέσεων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: autotriti.gr