Αισιόδοξος για τη νίκη στο β’ γύρο των περιφερειακών εκλογών δήλωσε ο Α. Τζιτζικώστας

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, Α. Τζιτζικώσας, τόνισε ότι ο συνδυασμός του είναι ανεξάρτητος και αυτοδιοικητικός και πως δύναμή του είναι μόνο η εμπιστοσύνη των πολιτών. Την αισιοδοξία ότι θα αναδειχθεί νικητής του β’ γύρου των περιφερειακών εκλογών εξέφρασε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος τόνισε ότι ο συνδυασμός του είναι ανεξάρτητος και αυτοδιοικητικός και πως δύναμή του είναι μόνο η εμπιστοσύνη των πολιτών.

Η δήλωση του Απ. Τζιτζικώστα έχει ως εξής:

«Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου, μέσα από την καρδιά μου. Σας ευχαριστώ όλες και όλους. Με την εμπιστοσύνη σας, ανεβάσατε την ‘Αλληλεγγύη’ στην πρώτη θέση. Με την επιλογή σας κερδισμένη βγήκε μόνο η Αυτοδιοίκηση. Σήμερα το μήνυμα είναι καθαρό και δυνατό: Βάζουμε πάνω απ’ όλα τον τόπο μας. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας.

» Η ‘Αλληλεγγύη’ είναι ένας ανεξάρτητος, αυτοδιοικητικός συνδυασμός. Δύναμή μας είναι η εμπιστοσύνη των πολιτών και μόνο. Μαζί συνεχίζουμε. Χωρίς εξαρτήσεις. Πέρα και πάνω απ’ όλα τα κόμματα. Γιατί τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Γιατί φέρνουμε αποτελέσματα και λύσεις για όλους. Με βάση τη γνώση, την ικανότητα, το έργο, τη δουλειά και το πρόγραμμά μας.

»Σήμερα, οι πολίτες τις Κεντρικής Μακεδονίας κάναμε πρώτοι μια νέα αρχή. Και στις 25 Μαΐου θα ολοκληρώσουμε το μεγαλύτερο βήμα που έγινε ποτέ για την αυτονομία και την ανεξαρτησία της αυτοδιοίκησης. Μαζί θα τα καταφέρουμε. Στη Μακεδονία όλοι μαζί είμαστε ένα. Για να πάμε τη Μακεδονία μπροστά».

Πηγή: eklogika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.